Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zizou Team rc lens 1906
4-1-2-2-1 Tactiek epinard
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.4 gemiddelde waardering 64.6
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


21e minuut.
Korhan is nu in balbezit. Korhan met een sublieme pass. Czinege met een sublieme pass. Frenkel rent richting de bal. Frenkel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Castell met een sublieme pass. Le Bihan heeft problemen om de bal te vangen. Le Bihan geeft een lange en hoge pass. Alaoui rent richting de bal. Alaoui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Le Bihan passt de bal in één keer door. Alaoui is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Le Bihan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alaoui maakt een snoekduik en kopt de bal. Doré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Le Bihan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðinović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alaoui raakt geblesseerd tijdens het duel. Brandrup neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - rc lens 1906 1:0

26e minuut.
Le Bihan is nu in balbezit. Dubuisson rent richting de bal. Dubuisson geeft een hoge lob. Brandrup is nu in balbezit. Brandrup draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Le Bihan geeft de bal voor. Castell kopt de bal weg. Ðinović heeft problemen om de bal te vangen. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan met een sublieme pass. Alaoui rent richting de bal. Alaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Castell passt de bal zonder na te denken. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan passt de bal zonder na te denken. Brandrup is nu in balbezit. Brandrup haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zizou Team 40%, rc lens 1906 60%.
Zizou Team - rc lens 1906 1:0

49e minuut.
Castell passt de bal zonder na te denken. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal met de wreef. Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandrup schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bocquet verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bihan verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bihan geeft de bal voor. Brandrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandrup haalt uit met een fantastische trap. Doré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Brandrup geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dubuisson de bal onder controle te krijgen. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan geeft de bal voor. Brandrup rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - rc lens 1906 2:0

62e minuut.
Le Bihan geeft de bal voor. Hamard kopt de bal weg. Brandrup rent richting de bal. Brandrup geeft een hoge lob. Alaoui krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Khắc Cường passt de bal in één keer door. Castell met een sublieme pass. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường geeft een hoge lob. Alaoui maakt een snoekduik en kopt de bal. Doré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mijakowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Castell met een sublieme pass. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan probeert naar een medespeler te passen. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui geeft een hoge lob. Doré bokst de bal weg. Brandrup is nu in balbezit. Brandrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - rc lens 1906 3:0

86e minuut.
Sedmák rent richting de bal. Korhan verovert de bal door een tackle van achteren. Korhan met een sublieme pass. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - rc lens 1906 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zizou Team 37%, rc lens 1906 63%.
Zizou Team - rc lens 1906 3:1