Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jujucam Celesty-United
libmdf Tactiek News meneur
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Howlett kan de bal niet met de borst controleren. Howlett probeert naar een medespeler te passen. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap. Gyenge probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Simonin verovert de bal door een tackle van achteren. Simonin geeft een lange en hoge pass. Howlett speelt de bal door. Sírio rent richting de bal. Sírio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lee kopt de bal weg. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lee onderschept slim de pass. Lee schiet op doel. Gyenge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Oghene passt de bal in één keer door. Prithvijaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prithvijaj speelt de bal door. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Plazina probeert naar een medespeler te passen. Sírio rent richting de bal. Gardeazábal Gómez begaat een overtreding. Sírio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Howlett wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dupoix kopt de bal weg. Gardeazábal Gómez probeert de bal aan de voet te houden. Howlett met een sublieme pass. Sírio rent richting de bal. Sírio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mallmann is nu in balbezit. Quinteros onderschept slim de pass. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ... Gyenge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - Celesty-United 0:1

41e minuut.
Gardeazábal Gómez probeert naar een medespeler te passen. Schlebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlebrowski speelt de bal door. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 50%, Celesty-United 50%.
FC Jujucam - Celesty-United 0:1

46e minuut.
Poch komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gardeazábal Gómez speelt de bal door. Prithvijaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prithvijaj passt de bal met de wreef. Formoso rent richting de bal. Formoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlebrowski onderschept slim de pass. Schlebrowski speelt de bal door. Stoica rent richting de bal. Stoica haalt uit met een fantastische trap. Poch bokst de bal weg.

60e minuut.
Gautier speelt de bal door. Lee rent richting de bal. Lee speelt de bal door. Quinteros rent richting de bal. Quinteros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gautier kan de bal niet met de borst controleren. Prithvijaj rent richting de bal. Prithvijaj passt de bal zonder na te denken. Formoso rent richting de bal. Formoso schiet op doel. Poch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Gardeazábal Gómez met een sublieme pass. Prithvijaj is nu in balbezit. Prithvijaj passt de bal met de wreef. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Plazina geeft een hoge lob. Andrei kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Howlett met de inworp. Canda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Canda speelt de bal door. Gautier is nu in balbezit. Gautier geeft een hoge lob. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - Celesty-United 0:2

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Lee de bal onder controle te krijgen. Canda geeft een lange en hoge pass. Cillessen verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sírio de bal. Sírio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Prithvijaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Dupoix de bal. Formoso is nu in balbezit. Formoso haalt uit met een fantastische trap. Poch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - Celesty-United 1:2

78e minuut.
Maimets passt de bal in één keer door. Howlett heeft problemen om de bal te vangen. Howlett met een sublieme pass. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Simonin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hořava komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 47%, Celesty-United 53%.
FC Jujucam - Celesty-United 1:2