Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Marseille RO.maniac
DESMOND Tactiek RO 4.3.2.1
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 51.9
formidable Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Coifman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz rent richting de bal. Clénin onderschept slim de pass. Clénin geeft de bal voor. Merlet springt en kopt de bal. Groncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Indyk kopt de bal weg. Koza kan de bal niet met de borst controleren. Herzog met een sublieme pass. Klungelig pakt Zasusz de bal. Clénin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Indyk geeft een lange en hoge pass. Belodedici rent richting de bal. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin geeft een hoge lob. Merlet springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Grespan rent richting de bal. Merlet verovert de bal door een tackle van achteren. Świerszcz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Świerszcz krijgt een gele kaart. Merlet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belodedici neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Koza heeft problemen om de bal te vangen. Koza passt de bal met de wreef. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel haalt uit met een fantastische trap. Agárdi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - RO.maniac 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 32%, RO.maniac 68%.
Atletico de Marseille - RO.maniac 0:1

47e minuut.
Banduliev geeft een hoge lob. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffer is nu in balbezit. Belodedici onderschept slim de pass. Belodedici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Przybyła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Collet komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Groncik trapt de bal weg van het doel. Koza kopt de bal weg. Indyk probeert naar een medespeler te passen. Merlet is nu in balbezit. Merlet schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Collet passt de bal in één keer door. Indyk probeert naar een medespeler te passen. Clénin is nu in balbezit. Clénin geeft de bal voor. Merlet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Groncik trapt de bal weg. Herzog kopt de bal weg. Merlet rent richting de bal. Merlet draait met de bal, schiet en ... Groncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Manresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manresa probeert naar een medespeler te passen. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog geeft een lange en hoge pass. Belodedici krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Clénin geeft een hoge lob. Groncik met een sublieme pass. Collet speelt de bal door. Merlet is nu in balbezit. Merlet schiet op doel. Groncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 37%, RO.maniac 63%.
Atletico de Marseille - RO.maniac 0:1