Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:54
  • Competitiewedstrijd: National.03
  • Stadion: COLMAR STADIUM
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10970
SR COLMAR Red and Black Lions
WILTORD Tactiek def 1
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Delcroix probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsakiroglou probeert naar een medespeler te passen. Idígoras is nu in balbezit. Idígoras passt de bal met de wreef. Tsakiroglou geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rabelo onderschept slim de pass. Idígoras begaat een overtreding. Rabelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buruk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delcroix rent richting de bal. Delcroix draait met de bal, schiet en ... Balašević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Red and Black Lions 1:0

21e minuut.
Idígoras is nu in balbezit. Megaritis onderschept slim de pass. Megaritis geeft de bal voor. Allison is nu in balbezit. Allison draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Paasch is nu in balbezit. Paasch probeert naar een medespeler te passen. Rejmont is nu in balbezit. Honer onderschept slim de pass. Honer schiet op doel. Piiroja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Buruk rent richting de bal. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo passt de bal zonder na te denken. Allison rent richting de bal. Allison schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Paasch is nu in balbezit. Buruk onderschept slim de pass. Buruk geeft een hoge lob. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison draait met de bal, schiet en ... Balašević bokst de bal weg.

32e minuut.
Tsakiroglou rent richting de bal. Tsakiroglou passt de bal zonder na te denken. Paasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasch schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rejmont de bal onder controle te krijgen. Piiroja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk geeft een lange en hoge pass. Lanna kopt de bal weg. Honer rent richting de bal. Honer haalt uit met een fantastische trap. Piiroja bokst de bal weg.

41e minuut.
Piiroja speelt de bal door. Rabelo kopt de bal weg. Asnago is nu in balbezit. Allison verovert de bal door een tackle van achteren. Allison schiet op doel. Balašević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR COLMAR 64%, Red and Black Lions 36%.
SR COLMAR - Red and Black Lions 1:0

47e minuut.
Inworp. Paasch met de inworp. Idígoras speelt de bal door. Tsakiroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakiroglou geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Drešer probeert naar een medespeler te passen. Honer is nu in balbezit. Lanna rent richting de bal. Honer rent richting de bal. Honer draait met de bal, schiet en ... Piiroja bokst de bal weg. Paasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Siria bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drešer. Siria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siria met een snel genomen vrije trap. Allison maakt een snoekduik en kopt de bal. Balašević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Allison rent richting de bal. Allison haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Rabelo passt de bal met de wreef. Allison rent richting de bal. Megaritis rent richting de bal. Allison is nu in balbezit. Allison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Piiroja speelt de bal door. Harasiuk kopt de bal weg. Buruk kan de bal niet met de borst controleren. Paasch rent richting de bal. Paasch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pelta met de inworp. Siria is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Paasch kopt de bal weg. Piiroja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Asnago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Allison is nu in balbezit. Allison draait met de bal, schiet en ... Harasiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Red and Black Lions 2:0

78e minuut.
Idígoras passt de bal zonder na te denken. Paasch is nu in balbezit. Paasch passt de bal zonder na te denken. Lanna rent richting de bal. Lanna schiet op doel. Piiroja bokst de bal weg.

79e minuut.
Serwotka geeft een hoge lob. Inworp. Drešer met de inworp. Tsakiroglou rent richting de bal. Tsakiroglou geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Estramil passt de bal zonder na te denken. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo passt de bal met de wreef. Allison rent richting de bal. Allison schiet op doel. Balašević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delcroix rent richting de bal. Delcroix haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR COLMAR 55%, Red and Black Lions 45%.
SR COLMAR - Red and Black Lions 2:0