Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cedrus Libani FC ISHIRAHOSHI
Bloc Tactiek echine
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Lale rent richting de bal. Roztočil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milner. Milner krijgt een gele kaart. Roztočil raakt geblesseerd tijdens het duel. Beaucourt wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Heesakkers verovert de bal door een tackle van achteren. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Heesakkers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heesakkers krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klee onderschept slim de pass. Klee geeft een hoge lob. Rigal kopt de bal weg. Billard bereikt de bal nog maar net als eerste. Billard geeft een hoge lob. Sharan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Beaucourt met een sublieme pass. Baratelli met een sublieme pass. Rigal met een sublieme pass. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil schiet op doel. Sharan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Sifontes kopt de bal weg. Inworp. Billard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rigal kan de bal niet met de borst controleren. Rigal geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Roztočil rent richting de bal. Simányi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roztočil raakt geblesseerd tijdens het duel. Roztočil neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - FC ISHIRAHOSHI 0:1

41e minuut.
Rigal is nu in balbezit. Rigal passt de bal in één keer door. Baratelli probeert naar een medespeler te passen. Roztočil rent richting de bal. Roztočil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedrus Libani 76%, FC ISHIRAHOSHI 24%.
Cedrus Libani - FC ISHIRAHOSHI 0:1

46e minuut.
Grivas is nu in balbezit. Grivas speelt de bal door. Heesakkers is nu in balbezit. Lale verovert de bal door een tackle van achteren. Lale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Roztočil rent richting de bal. Roztočil passt de bal in één keer door. Rigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt passt de bal zonder na te denken. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene schiet op doel. Sharan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - FC ISHIRAHOSHI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedrus Libani 74%, FC ISHIRAHOSHI 26%.
Cedrus Libani - FC ISHIRAHOSHI 0:2