Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
France. FC Amiens
Vas-y Bonhomme Tactiek 442 serré
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


5e minuut.
Pekić is nu in balbezit. Katuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekić probeert naar een medespeler te passen. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz draait met de bal, schiet en ... Ginola bokst de bal weg. Lemaire kopt de bal weg. Daar is Desprez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ginola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Igaz passt de bal in één keer door. Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś passt de bal in één keer door. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz haalt uit met een fantastische trap. Ginola bokst de bal weg.

8e minuut.
Di Santo is nu in balbezit. Di Santo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Katuša de bal. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz draait met de bal, schiet en ... Ginola bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Banaś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Katuša springt en kopt de bal. Ginola bokst de bal weg.

13e minuut.
Franzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzoni passt de bal in één keer door. Di Santo met een sublieme pass. Katuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Katuša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pekić de bal. Katuša rent richting de bal. Katuša schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Thévenin speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stańko met de inworp. Banaś rent richting de bal. Banaś geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mignot kopt de bal weg. Banaś is nu in balbezit. Banaś passt de bal zonder na te denken. Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Banaś rent richting de bal. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz speelt de bal door. Katuša is nu in balbezit. Katuša draait met de bal, schiet en ... Ginola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Di Santo speelt de bal door. Katuša is nu in balbezit. Katuša geeft een hoge lob. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Katuša passt de bal zonder na te denken. Melechowicz is nu in balbezit. Lemaire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemaire krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bruneau geeft de bal voor. Sucigan kopt de bal weg. Banaś is nu in balbezit. Banaś geeft een lange en hoge pass. Katuša springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ginola trapt de bal weg. Dumont is nu in balbezit. Dumont geeft de bal voor. Pascal maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
France. - FC Amiens 1:0

30e minuut.
Franzoni geeft een hoge lob. Thévenin rent richting de bal. Banaś verovert de bal door een tackle van achteren. Banaś geeft de bal voor. Katuša springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pascal schiet op doel. Daar is Thévenin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaś rent richting de bal. Lecerf onderschept slim de pass. Lecerf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France. 68%, FC Amiens 32%.
France. - FC Amiens 1:0

48e minuut.
Lemaire met een sublieme pass. Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekić passt de bal zonder na te denken. Katuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Katuša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Banaś met een sublieme pass. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz passt de bal zonder na te denken. Katuša rent richting de bal. Katuša draait met de bal, schiet en ... Ginola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Bruneau geeft de bal voor. Inworp. Di Santo met een snelle inworp. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz draait met de bal, schiet en ... Ginola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Banaś speelt de bal door. Melechowicz controleert de bal met de borst. Banaś is nu in balbezit. Banaś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Melechowicz de bal onder controle te krijgen. Ginola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Franzoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Santo probeert naar een medespeler te passen. Katuša met een sublieme pass. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz schiet op doel. Ginola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pekić probeert naar een medespeler te passen. Di Santo rent richting de bal. Di Santo met een sublieme pass. Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz schiet op doel. Ginola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Le Bail rent richting de bal. Franzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Franzoni geeft een hoge lob. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz draait met de bal, schiet en ... Ginola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Stańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańko geeft een lange en hoge pass. Katuša kopt de bal weg. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Pekić met een sublieme pass. Katuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Katuša passt de bal met de wreef. Melechowicz is nu in balbezit. Banaś geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Błoch niet meer kan verder spelen. de Riglos komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekić haalt uit met een fantastische trap. Di Santo krijgt zijn hoofd ertegen. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France. 67%, FC Amiens 33%.
France. - FC Amiens 1:0