Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamilton FC Salies-de-Béarn FC
Defend Tactiek 4231A
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 42.2
matig Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Coppell schiet op doel. Perret probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gravelaine geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coppell springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tanrıverdi onderschept slim de pass. Hanot bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanot passt de bal zonder na te denken. Coppell heeft problemen om de bal te vangen. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cottenet passt de bal in één keer door. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi met een sublieme pass. Coppell is nu in balbezit. Coppell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gravelaine passt de bal zonder na te denken. Hanot rent richting de bal. Hanot passt de bal zonder na te denken. Coppell is nu in balbezit. Coppell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Salies-de-Béarn FC 0:1

13e minuut.
Tanrıverdi speelt de bal door. Cottenet rent richting de bal. Hanot met een sublieme pass. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Salies-de-Béarn FC 0:2

19e minuut.
Tanrıverdi probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré probeert naar een medespeler te passen. Emon rent richting de bal. Coppell verovert de bal door een tackle van achteren. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanot verovert de bal door een tackle van achteren. Hanot passt de bal zonder na te denken. Coppell heeft problemen om de bal te vangen. Coppell draait met de bal, schiet en ... Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gravelaine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanot geeft de bal voor. Gonzalez heeft problemen om de bal te vangen. Coppell is nu in balbezit. Coppell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
O`Rourke verovert de bal door een tackle van achteren. Cottenet is nu in balbezit. Cottenet passt de bal zonder na te denken. Coppell rent richting de bal. Coppell schiet op doel. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Bá Lộc bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravelaine rent richting de bal. Gravelaine passt de bal in één keer door. Coppell rent richting de bal. Coppell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Salies-de-Béarn FC 0:3

32e minuut.
Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravelaine passt de bal met de wreef. Gonzalez probeert naar een medespeler te passen. Coppell is nu in balbezit. Coppell haalt uit met een fantastische trap. Romano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Salies-de-Béarn FC 0:4

35e minuut.
Vasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanot onderschept slim de pass. Hanot speelt de bal door. Klungelig pakt Coppell de bal. Coppell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Salies-de-Béarn FC 0:5

37e minuut.
Cottenet met een sublieme pass. Hanot rent richting de bal. Vasseur begaat een overtreding. Vasseur krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bá Lộc met een sublieme pass. Vasseur rent richting de bal. Cottenet onderschept slim de pass. Cottenet met een sublieme pass. Cottenet geeft een lange en hoge pass. Paal! Romano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Salies-de-Béarn FC 0:6

45e minuut.
Tanrıverdi probeert naar een medespeler te passen. Hanot is nu in balbezit. Hanot speelt de bal door. Coppell is nu in balbezit. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Salies-de-Béarn FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 78%, Salies-de-Béarn FC 22%.
Hamilton FC - Salies-de-Béarn FC 0:7

53e minuut.
Tanrıverdi onderschept slim de pass. Gravelaine rent richting de bal. Gravelaine geeft de bal voor. Klungelig pakt Coppell de bal. Coppell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez passt de bal met de wreef. Emon rent richting de bal. Coppell is nu in balbezit. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romano met een harde bal richting middenveld. Cottenet kopt de bal weg. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanot rent richting de bal. Hanot passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Coppell de bal. Coppell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez met een sublieme pass. Perret bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell onderschept slim de pass. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cottenet met een sublieme pass. Cottenet rent richting de bal. Cottenet passt de bal in één keer door. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gravelaine is nu in balbezit. Gravelaine geeft de bal voor. Jeannin controleert de bal met de borst. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamilton FC - Salies-de-Béarn FC 0:8

79e minuut.
Gravelaine passt de bal in één keer door. Keruzoré rent richting de bal. Hanot onderschept slim de pass. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Romano trapt de bal weg van het doel. Cottenet kopt de bal weg. Coppell rent richting de bal. Coppell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanot verovert de bal door een tackle van achteren. Hanot geeft een hoge lob. Coppell is nu in balbezit. Coppell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gonzalez geeft de bal voor. Bá Lộc rent richting de bal. Bá Lộc geeft een hoge lob. Coppell is nu in balbezit. Coppell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Keruzoré onderschept slim de pass. Hanot bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanot met een sublieme pass. Cottenet is nu in balbezit. Cottenet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Guilloux met een sublieme pass. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet met een sublieme pass. Hanot is nu in balbezit. Hanot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 83%, Salies-de-Béarn FC 17%.
Hamilton FC - Salies-de-Béarn FC 0:8