Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:53
  • Competitiewedstrijd: National.05
  • Stadion: F C K Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17210
F C K FC Tragique
442 Tactiek 4-4-3-2-1-0
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 41.5
formidable Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães passt de bal met de wreef. Einar speelt de bal door. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. Buczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Szczur geeft een hoge lob. Leclère rent richting de bal. Bueno onderschept slim de pass. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - FC Tragique 0:1

16e minuut.
Uglješa onderschept slim de pass. Uglješa speelt de bal door. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F C K - FC Tragique 1:1

20e minuut.
Labrousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz verovert de bal door een tackle van achteren. Boretz speelt de bal door. Viña is nu in balbezit. Viña haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Simães onderschept slim de pass. Simães probeert naar een medespeler te passen. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña is nu in balbezit. Viña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Viña probeert naar een medespeler te passen. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. Clark speelt de bal door. Tabanyan probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Simães probeert naar een medespeler te passen. Tabanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen onderschept slim de pass. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Bueno passt de bal in één keer door. Daar is Szczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczur met een sublieme pass. Hrnjadović is nu in balbezit. Hrnjadović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 40%, FC Tragique 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F C K - FC Tragique 1:1

46e minuut.
Clark is nu in balbezit. Guéguen verovert de bal door een tackle van achteren. Guéguen passt de bal zonder na te denken. Viña is nu in balbezit. Viña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - FC Tragique 2:1

49e minuut.
Loodus is nu in balbezit. Bueno onderschept slim de pass. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno rent richting de bal. Bueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F C K - FC Tragique 2:2

51e minuut.
Clark probeert de bal aan de voet te houden. Einar bereikt de bal nog maar net als eerste. Einar passt de bal in één keer door. Daar is Simães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - FC Tragique 3:2

61e minuut.
Tabanyan geeft een hoge lob. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz speelt de bal door. Viña is nu in balbezit. Viña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Viña rent richting de bal. Tabanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña onderschept slim de pass. Viña draait met de bal, schiet en ... Buczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Loodus kopt de bal weg. Boretz rent richting de bal. Boretz passt de bal zonder na te denken. Viña rent richting de bal. Viña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Feraru met een snelle inworp. Hrnjadović heeft problemen om de bal te vangen. Rydel geeft een hoge lob. Clark rent richting de bal. Guéguen verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - FC Tragique 4:2

85e minuut.
Viña rent richting de bal. Viña passt de bal zonder na te denken. Guéguen rent richting de bal. Guéguen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 40%, FC Tragique 60%.
F C K - FC Tragique 4:2