Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint Marcel CF Onze Aquitain
dr7 Tactiek 451
47% Balbezit 53%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 32.1
good Schieten weak
good Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Vergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker rent richting de bal. Vergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker rent richting de bal. Vergani geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Savanevičius is nu in balbezit. Savanevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - Onze Aquitain 1:0

8e minuut.
Vergani schiet op doel. Pora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šainović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Savanevičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Marquès rent richting de bal. Šainović verovert de bal door een tackle van achteren. Šainović met een sublieme pass. Savanevičius is nu in balbezit. Savanevičius draait met de bal, schiet en ... Paal! Lepetit probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Edwards geeft een lange en hoge pass. Inworp. Glanzer met de inworp. Pora is nu in balbezit. Pora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lejeune werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Baroña is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saint Marcel CF - Onze Aquitain 1:1

26e minuut.
Cordier rent richting de bal. Vergani verovert de bal door een tackle van achteren. Jimenez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vergani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Becker neemt zijn aanloop. Lepetit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Becker passt de bal met de wreef. Vergani is nu in balbezit. Vergani passt de bal zonder na te denken. Savanevičius is nu in balbezit. Savanevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Becker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vergani is nu in balbezit. Becker rent richting de bal. Becker draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Korzin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - Onze Aquitain 2:1

40e minuut.
Savanevičius speelt de bal door. Vergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergani haalt uit met een fantastische trap. Korzin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lepetit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - Onze Aquitain 3:1

42e minuut.
Vergani geeft de bal voor. Daar is Šainović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šainović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Savanevičius de bal onder controle te krijgen. Lepetit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - Onze Aquitain 4:1

44e minuut.
Vergani passt de bal met de wreef. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker speelt de bal door. Daar is Savanevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savanevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Marcel CF 30%, Onze Aquitain 70%.
Saint Marcel CF - Onze Aquitain 4:1

46e minuut.
Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Becker met een sublieme pass. Vergani is nu in balbezit. Vergani schiet op doel. Lepetit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - Onze Aquitain 5:1

62e minuut.
Baudet speelt de bal door. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker passt de bal in één keer door. Savanevičius is nu in balbezit. Savanevičius draait met de bal, schiet en ... Lepetit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Šainović speelt de bal door. Savanevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanevičius probeert naar een medespeler te passen. Vergani rent richting de bal. Vergani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lepetit bokst de bal weg.

66e minuut.
Savanevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanevičius probeert naar een medespeler te passen. Vergani rent richting de bal. Vergani draait met de bal, schiet en ... Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Glanzer passt de bal met de wreef. Baroña is nu in balbezit. Serre met een sublieme pass. Savanevičius is nu in balbezit. Savanevičius draait met de bal, schiet en ... Lepetit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Fouquet rent richting de bal. Fouquet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jimenez de bal. Savanevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanevičius draait met de bal, schiet en ... Lepetit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Cordier is nu in balbezit. Cordier geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Serre de bal onder controle te krijgen. Baroña rent richting de bal. Baroña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Marcel CF 35%, Onze Aquitain 65%.
Saint Marcel CF - Onze Aquitain 5:1