Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ND du Chemin FC Givenchy
michalis Tactiek FRED
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 49.1
incredible Schieten adequate
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Kearton met een sublieme pass. Franch rent richting de bal. Franch met een sublieme pass. Alva is nu in balbezit. Alva schiet op doel. Tripicchio bokst de bal weg.

4e minuut.
Cambri is nu in balbezit. Bekkevold tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cambri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gmür met een snel genomen vrije trap. Lath krijgt zijn hoofd ertegen. Tripicchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Franch is nu in balbezit. Franch speelt de bal door. Gmür rent richting de bal. Gmür geeft de bal voor. Alva maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Petto met een harde bal richting middenveld. Di Biasio speelt de bal door. Gmür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmür geeft een lange en hoge pass. Alva krijgt zijn hoofd ertegen. Tripicchio bokst de bal weg.

16e minuut.
Cambri geeft een hoge lob. Vukašević rent richting de bal. Alva onderschept slim de pass. Alva haalt uit met een fantastische trap. Tripicchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - FC Givenchy 1:0

19e minuut.
Cambri is nu in balbezit. Cambri passt de bal met de wreef. Franch probeert naar een medespeler te passen. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Petto rent richting de bal. Cambri verovert de bal door een tackle van achteren. Cambri probeert naar een medespeler te passen. Alva is nu in balbezit. Alva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Alva passt de bal zonder na te denken. Cambri is nu in balbezit. Cambri passt de bal zonder na te denken. Alva rent richting de bal. Alva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - FC Givenchy 2:0

29e minuut.
Bekkevold heeft problemen om de bal te vangen. Di Biasio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - FC Givenchy 3:0

35e minuut.
Cambri onderschept slim de pass. Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath passt de bal zonder na te denken. Alva rent richting de bal. Alva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Di Biasio passt de bal met de wreef. Franch rent richting de bal. Franch passt de bal in één keer door. Alva rent richting de bal. Alva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - FC Givenchy 4:0

45e minuut.
Franch is nu in balbezit. Franch geeft een hoge lob. Gmür speelt de bal door. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva schiet op doel. Tripicchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - FC Givenchy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND du Chemin 37%, FC Givenchy 63%.
ND du Chemin - FC Givenchy 5:0

47e minuut.
Franch verovert de bal door een tackle van achteren. Franch passt de bal met de wreef. Lath rent richting de bal. Lath schiet op doel. Tripicchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Di Biasio met een sublieme pass. Gmür is nu in balbezit. Gmür geeft een lange en hoge pass. Lath springt en kopt de bal. Tripicchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - FC Givenchy 6:0

54e minuut.
Jourde bereikt de bal nog maar net als eerste. Franch bereikt de bal nog maar net als eerste. Franch speelt de bal door. Alva rent richting de bal. Alva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Franch geeft een hoge lob. Gmür is nu in balbezit. Gmür passt de bal in één keer door. Lath is nu in balbezit. Lath draait met de bal, schiet en ... Tripicchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Cambri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambri probeert naar een medespeler te passen. Gmür speelt de bal door. Alva is nu in balbezit. Alva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Burlan de bal. Gmür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmür geeft een hoge lob. Alva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - FC Givenchy 7:0

87e minuut.
Alva onderschept slim de pass. Jourde rent richting de bal. Alva verovert de bal door een tackle van achteren. Alva draait met de bal, schiet en ... Tripicchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ND du Chemin - FC Givenchy 8:0

88e minuut.
Vukašević kopt de bal weg. Cambri rent richting de bal. Cambri passt de bal zonder na te denken. Lath heeft problemen om de bal te vangen. Lath draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND du Chemin 31%, FC Givenchy 69%.
ND du Chemin - FC Givenchy 8:0