Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico La Fuerza Toletum Imperialis
4321 AB Tactiek Braña12mod
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
76.5 gemiddelde waardering 65.8
brilliant Schieten excellent
incredible Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


3e minuut.
Markoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markoski passt de bal met de wreef. Lencsés heeft problemen om de bal te vangen. Ruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ulland geeft de bal voor. Bojić kopt de bal weg. Lippelt probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Blanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Rielo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raikov begaat een overtreding. Rielo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rielo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Corredoira springt en kopt de bal. Chkaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Toletum Imperialis 1:0

24e minuut.
Gómez Company speelt de bal door. Besora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyas begaat een overtreding. Hoyas krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Besora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bąkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gómez Company is nu in balbezit. Gómez Company geeft een hoge lob. Rodríguez Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal. Imprić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico La Fuerza - Toletum Imperialis 1:1

26e minuut.
Rielo rent richting de bal. Raikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rielo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rielo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mellár kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rielo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruch springt en kopt de bal. Chkaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bąkowski passt de bal in één keer door. Inworp. Rielo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulland geeft een lange en hoge pass. Corredoira springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Hoyas de bal. Hoyas speelt de bal door. Markoski met een sublieme pass. Rielo geeft een lange en hoge pass. Corredoira krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Úbeda komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Ulland speelt de bal door. Markoski probeert naar een medespeler te passen. Rielo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rielo geeft de bal voor. Ruch springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ulland geeft de bal voor. Ruch heeft problemen om de bal te vangen. Nikisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nikisz krijgt een gele kaart. Ruch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruch neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Toletum Imperialis 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 34%, Toletum Imperialis 66%.
Atletico La Fuerza - Toletum Imperialis 2:1

46e minuut.
Angulo Alboniga komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hoyas probeert naar een medespeler te passen. Markoski met een sublieme pass. Daar is Rielo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rielo geeft een lange en hoge pass. Ruch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Markoski kan de bal niet met de borst controleren. Markoski passt de bal zonder na te denken. Rielo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rielo geeft de bal voor. Ruch maakt een snoekduik en kopt de bal. Chkaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markoski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rielo rent richting de bal. Rielo geeft de bal voor. Ruch krijgt zijn hoofd ertegen. Chkaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Markoski onderschept slim de pass. Rielo rent richting de bal. Rielo passt de bal met de wreef. Ruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Fernández Compan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hoyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyas probeert naar een medespeler te passen. Ulland probeert naar een medespeler te passen. Corredoira is nu in balbezit. Corredoira haalt uit met een fantastische trap. Chkaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lencsés rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Torralba Jiménez komt het veld opgelopen. Rielo met de inworp. Lippelt rent richting de bal. Ruch onderschept slim de pass. Ruch schiet op doel. Chkaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Toletum Imperialis 3:1

80e minuut.
Gómez Company kopt de bal weg. Angulo Alboniga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulland. Angulo Alboniga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lippelt wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Markoski passt de bal met de wreef. Ulland met een sublieme pass. Ruch is nu in balbezit. Ruch haalt uit met een fantastische trap. Chkaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Toletum Imperialis 4:1

83e minuut.
Bąkowski speelt de bal door. Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sima krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bąkowski met een sublieme pass. Lippelt rent richting de bal. Lippelt speelt de bal door. Angulo Alboniga rent richting de bal. Angulo Alboniga haalt uit met een fantastische trap. Imprić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 32%, Toletum Imperialis 68%.
Atletico La Fuerza - Toletum Imperialis 4:1