Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granma ESPARTA C.F.
SL damnificado Tactiek sin extremitos
47% Balbezit 53%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 88
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 64.9
poor Schieten brilliant
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Wągiel passt de bal in één keer door. Dervas is nu in balbezit. Klungelig pakt Dervas de bal. Dervas schiet op doel. Nobilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:1

2e minuut.
Suárez Cartoy probeert naar een medespeler te passen. Sáez García rent richting de bal. Wągiel verovert de bal door een tackle van achteren. Wągiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wągiel krijgt zijn hoofd ertegen. Nobilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:2

3e minuut.
Suárez Cartoy speelt de bal door. Klungelig pakt Sáez García de bal. Dervas rent richting de bal. Dervas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:3

5e minuut.
Wągiel geeft de bal voor. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pesquera de bal. Pesquera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:4

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wągiel speelt de bal door. Klungelig pakt Pesquera de bal. Pesquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:5

8e minuut.
Gómez Puente is nu in balbezit. Gómez Puente passt de bal met de wreef. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas haalt uit met een fantastische trap. Nobilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:6

9e minuut.
Nobilo met een sublieme pass. Suárez Cartoy controleert de bal met de borst. Wągiel rent richting de bal. Dervas rent richting de bal. Dervas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dervas rent richting de bal. Dervas met een sublieme pass. Pesquera rent richting de bal. Pesquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:7

12e minuut.
Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Davatz rent richting de bal. Mendoza met een sublieme pass. Dervas is nu in balbezit. Dervas draait met de bal, schiet en ... Nobilo bokst de bal weg. Wągiel rent richting de bal. Wągiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:8

14e minuut.
Suárez Cartoy passt de bal in één keer door. Saro speelt de bal door. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:9

14e minuut.
Daar is Sáez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wągiel rent richting de bal. Dervas rent richting de bal. Dervas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:10

16e minuut.
Sáez García passt de bal met de wreef. Daar is López Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Plata geeft een lange en hoge pass. Daar is Dervas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dervas haalt uit met een fantastische trap. Nobilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Makaronas probeert naar een medespeler te passen. Gómez Puente probeert de bal aan de voet te houden. Mendoza rent richting de bal. Pesquera rent richting de bal. Pesquera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Saro rent richting de bal. Saro probeert naar een medespeler te passen. Pesquera heeft problemen om de bal te vangen. Pesquera haalt uit met een fantastische trap. Nobilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:11

19e minuut.
López Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. López Plata geeft een lange en hoge pass. Pesquera kopt de bal weg. Dervas is nu in balbezit. Dervas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dervas rent richting de bal. Dervas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:12

21e minuut.
Wągiel speelt de bal door. Pesquera is nu in balbezit. Pesquera met een sublieme pass. Dervas is nu in balbezit. Dervas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pesquera is nu in balbezit. Pesquera schiet op doel. Nobilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wągiel rent richting de bal. Wągiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:13

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saro met de inworp. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Dervas is nu in balbezit. Dervas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:14

24e minuut.
Inworp. Saro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendoza speelt de bal door. Dervas rent richting de bal. Dervas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:15

24e minuut.
Suárez Cartoy met een sublieme pass. Sáez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel verovert de bal door een tackle van achteren. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:16

26e minuut.
López Plata probeert de bal aan de voet te houden. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel met een sublieme pass. Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera draait met de bal, schiet en ... Nobilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:17

28e minuut.
Montezemolo kan de bal niet met de borst controleren. López Prim rent richting de bal. Pesquera maakt een afschuwelijke overtreding. Pesquera krijgt een gele kaart.

28e minuut.
López Prim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montezemolo met een snel genomen vrije trap. Suárez Cartoy kopt de bal weg. Wągiel probeert naar een medespeler te passen. Dervas rent richting de bal. Dervas haalt uit met een fantastische trap. Nobilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wągiel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:18

29e minuut.
Wągiel rent richting de bal. Wągiel passt de bal in één keer door. Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera haalt uit met een fantastische trap. Nobilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:19

31e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza speelt de bal door. Dervas rent richting de bal. Dervas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:20

32e minuut.
Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel passt de bal in één keer door. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera draait met de bal, schiet en ... Nobilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pesquera rent richting de bal. Pesquera speelt de bal door. Daar is Dervas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dervas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:21

35e minuut.
Pesquera passt de bal in één keer door. Wągiel heeft problemen om de bal te vangen. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas haalt uit met een fantastische trap. Nobilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:22

36e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza speelt de bal door. Dervas is nu in balbezit. Dervas haalt uit met een fantastische trap. Nobilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:23

37e minuut.
Wągiel rent richting de bal. Wągiel passt de bal in één keer door. Dervas met een sublieme pass. Pesquera heeft problemen om de bal te vangen. Pesquera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:24

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wągiel speelt de bal door. Pesquera rent richting de bal. Pesquera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:25

40e minuut.
Suárez Cartoy rent richting de bal. Wągiel verovert de bal door een tackle van achteren. Wągiel met een sublieme pass. Dervas rent richting de bal. Dervas haalt uit met een fantastische trap. Nobilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wągiel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas schiet op doel. Nobilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:26

42e minuut.
Saro met een sublieme pass. Mora is nu in balbezit. Mora speelt de bal door. Wągiel rent richting de bal. Wągiel haalt uit met een fantastische trap. Nobilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:27

45e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza passt de bal met de wreef. Dervas rent richting de bal. Dervas schiet op doel. Nobilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 98%, ESPARTA C.F. 2%.
Granma - ESPARTA C.F. 0:28

46e minuut.
Pesquera met een sublieme pass. Klungelig pakt Dervas de bal. Dervas probeert naar een medespeler te passen. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wągiel kopt de bal weg. Pesquera rent richting de bal. Pesquera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:29

49e minuut.
Gómez Puente is nu in balbezit. Gómez Puente passt de bal in één keer door. Pesquera rent richting de bal. Pesquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:30

50e minuut.
Suárez Cartoy probeert naar een medespeler te passen. Sáez García rent richting de bal. Sáez García passt de bal in één keer door. Dervas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saro zal de hoekschop nemen. Wągiel krijgt zijn hoofd ertegen. Nobilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:31

51e minuut.
Saro met de inworp. Wągiel speelt de bal door. Dervas rent richting de bal. Dervas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:32

53e minuut.
Lua probeert naar een medespeler te passen. Wągiel is nu in balbezit. Dervas rent richting de bal. Dervas schiet op doel. Nobilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:33

54e minuut.
Wągiel verovert de bal door een tackle van achteren. Wągiel probeert naar een medespeler te passen. Dervas probeert naar een medespeler te passen. Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mora speelt de bal door. Daar is Wągiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas schiet op doel. Nobilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:34

58e minuut.
Pesquera met een sublieme pass. Klungelig pakt Dervas de bal. Dervas met een sublieme pass. Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera draait met de bal, schiet en ... Nobilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza passt de bal in één keer door. Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera haalt uit met een fantastische trap. Nobilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:35

60e minuut.
Saro met de inworp. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel passt de bal zonder na te denken. Daar is Dervas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dervas draait met de bal, schiet en ... Nobilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pesquera draait met de bal, schiet en ... López Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saro zal de hoekschop nemen. Wągiel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
López Prim is nu in balbezit. Mendoza onderschept slim de pass. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Dervas rent richting de bal. Dervas draait met de bal, schiet en ... Nobilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:36

62e minuut.
Mendoza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López Martín komt het veld opgelopen.

63e minuut.
López Plata geeft een hoge lob. López Martín is nu in balbezit. López Martín speelt de bal door. Dervas heeft problemen om de bal te vangen. Dervas draait met de bal, schiet en ... Nobilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dervas is nu in balbezit. Dervas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:37

65e minuut.
Sáez García is nu in balbezit. Saro verovert de bal door een tackle van achteren. Saro passt de bal met de wreef. Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera haalt uit met een fantastische trap. Nobilo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel schiet op doel. Paal! Gómez Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Puente schiet op doel. Nobilo probeert de bal aan de voet te houden. Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:38

67e minuut.
López Plata geeft een lange en hoge pass. Dervas rent richting de bal. Dervas passt de bal in één keer door. Wągiel rent richting de bal. Wągiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dervas met een sublieme pass. López Martín rent richting de bal. López Martín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:39

69e minuut.
Sáez García heeft problemen om de bal te vangen. Wągiel speelt de bal door. Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera haalt uit met een fantastische trap. Nobilo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wągiel rent richting de bal. Wągiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:40

71e minuut.
Sáez García rent richting de bal. Sáez García met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saro met de inworp. Wągiel met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Montezemolo de bal. López Prim bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín probeert naar een medespeler te passen. Dervas heeft problemen om de bal te vangen. Dervas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pesquera is nu in balbezit. Pesquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:41

74e minuut.
Sáez García rent richting de bal. Sáez García speelt de bal door. Castillo Estévez met een sublieme pass. Pesquera is nu in balbezit. Pesquera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:42

75e minuut.
Daar is López Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel passt de bal met de wreef. Dervas rent richting de bal. Dervas schiet op doel. Nobilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pesquera is nu in balbezit. Pesquera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:43

77e minuut.
Saro speelt de bal door. Mora met een sublieme pass. Dervas speelt de bal door. Pesquera rent richting de bal. Pesquera draait met de bal, schiet en ... Nobilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pesquera is nu in balbezit. Pesquera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:44

78e minuut.
Daar is Sáez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wągiel verovert de bal door een tackle van achteren. Wągiel passt de bal zonder na te denken. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pesquera is nu in balbezit. Pesquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:45

80e minuut.
López Martín rent richting de bal. López Martín speelt de bal door. Pesquera met een sublieme pass. Dervas rent richting de bal. Dervas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:46

81e minuut.
Sollenne is nu in balbezit. Sollenne geeft een lange en hoge pass. Saro probeert naar een medespeler te passen. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel draait met de bal, schiet en ... Nobilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:47

84e minuut.
Daar is Pesquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesquera met een sublieme pass. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas draait met de bal, schiet en ... Nobilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nobilo trapt de bal weg. Wągiel kopt de bal weg. Dervas rent richting de bal. Dervas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:48

85e minuut.
Saro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wągiel speelt de bal door. Dervas is nu in balbezit. Dervas draait met de bal, schiet en ... Nobilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:49

86e minuut.
Mora is nu in balbezit. Mora speelt de bal door. Dervas rent richting de bal. Dervas schiet op doel. Nobilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:50

87e minuut.
Sáez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel verovert de bal door een tackle van achteren. Wągiel passt de bal met de wreef. Dervas rent richting de bal. Dervas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pesquera rent richting de bal. Pesquera draait met de bal, schiet en ... Nobilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Wągiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wągiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - ESPARTA C.F. 0:51

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 97%, ESPARTA C.F. 3%.
Granma - ESPARTA C.F. 0:51