Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico La Fuerza Real Oviedo
attack 1 Tactiek 523-e-2
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 76.2
solid Schieten brilliant
very good Passen incredible
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Adasme passt de bal met de wreef. Morejón met een sublieme pass. Yanev rent richting de bal. Yanev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Real Oviedo 0:1

6e minuut.
Adasme bereikt de bal nog maar net als eerste. Adasme passt de bal zonder na te denken. Morejón heeft problemen om de bal te vangen. Morejón geeft een lange en hoge pass. Yanev maakt een snoekduik en kopt de bal. Montero del Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Nillos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Olaf maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft de bal voor. Yanev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf passt de bal zonder na te denken. Yanev is nu in balbezit. Yanev schiet op doel. Montero del Río werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
İsabeyli rent richting de bal. İsabeyli passt de bal in één keer door. Morejón rent richting de bal. Morejón geeft een hoge lob. Bordaisco maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Morejón rent richting de bal. Morejón heeft problemen om de bal te vangen. Morejón speelt de bal door. Bordaisco is nu in balbezit. Bordaisco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Real Oviedo 0:2

22e minuut.
Leshkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev verovert de bal door een tackle van achteren. Yanev passt de bal met de wreef. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco draait met de bal, schiet en ... Montero del Río probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Adasme maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Morejón is nu in balbezit. Morejón passt de bal met de wreef. Bordaisco rent richting de bal. Bordaisco haalt uit met een fantastische trap. Montero del Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Guchtenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Guchtenaere probeert naar een medespeler te passen. Morejón rent richting de bal. Morejón geeft een hoge lob. Bordaisco krijgt zijn hoofd ertegen. Montero del Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Real Oviedo 0:3

32e minuut.
Olaf geeft een hoge lob. Yanev kopt de bal weg. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco schiet op doel. Montero del Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Real Oviedo 0:4

34e minuut.
Sima geeft een hoge lob. Stojšić kopt de bal weg. Adasme met een sublieme pass. Bordaisco is nu in balbezit. Bordaisco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
da Rosa probeert naar een medespeler te passen. Adasme speelt de bal door. Jurado Espinosa is nu in balbezit. Bordaisco onderschept slim de pass. Bordaisco schiet op doel. Montero del Río bokst de bal weg.

39e minuut.
da Rosa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yanev kopt de bal weg. Jurado Espinosa heeft problemen om de bal te vangen. Bordaisco is nu in balbezit. Bordaisco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Yanev kopt de bal weg. Daar is Jurado Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco schiet op doel. Montero del Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Real Oviedo 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 75%, Real Oviedo 25%.
Atletico La Fuerza - Real Oviedo 0:5

46e minuut.
Bordaisco probeert naar een medespeler te passen. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft een lange en hoge pass. Yanev is nu in balbezit. Yanev draait met de bal, schiet en ... Montero del Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
da Rosa neemt vlug de vrije trap. Adasme speelt de bal door. Daar is Morejón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morejón geeft een lange en hoge pass. Bordaisco maakt een snoekduik en kopt de bal. Montero del Río probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Stojšić met een sublieme pass. Olaf rent richting de bal. Olaf geeft een lange en hoge pass. Yanev rent richting de bal. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Montero del Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Morejón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adasme bereikt de bal nog maar net als eerste. Adasme met een sublieme pass. Bordaisco rent richting de bal. Bordaisco draait met de bal, schiet en ... Montero del Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hoyas de bal. Yanev rent richting de bal. Yanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Real Oviedo 0:6

58e minuut.
Bordaisco passt de bal met de wreef. Yanev is nu in balbezit. Leshkevich begaat een overtreding. Yanev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olaf komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Adasme speelt de bal door. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft een hoge lob. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Olaf passt de bal zonder na te denken. Adasme probeert naar een medespeler te passen. Morejón is nu in balbezit. Morejón geeft een hoge lob. Yanev maakt een snoekduik en kopt de bal. Montero del Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borrero komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Morejón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morejón passt de bal met de wreef. Adasme probeert naar een medespeler te passen. Borrero geeft een lange en hoge pass. Bordaisco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Real Oviedo 0:7

75e minuut.
Jurado Espinosa geeft een hoge lob. İsabeyli kopt de bal weg. Adasme probeert naar een medespeler te passen. Yanev heeft problemen om de bal te vangen. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Montero del Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Adasme kopt de bal weg. Yanev rent richting de bal. Bordaisco is nu in balbezit. Bordaisco haalt uit met een fantastische trap. Montero del Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Real Oviedo 0:8

86e minuut.
Guchtenaere heeft problemen om de bal te vangen. Guchtenaere speelt de bal door. Morejón rent richting de bal. Morejón geeft een lange en hoge pass. Bordaisco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Yanev probeert de bal met de borst te controleren. Yanev speelt de bal door. Morejón rent richting de bal. Morejón geeft een hoge lob. Bordaisco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - Real Oviedo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 80%, Real Oviedo 20%.
Atletico La Fuerza - Real Oviedo 0:9