Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodejet FC F.C.Mataor
4-4-2 Tactiek VEGETA II
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
66.3 gemiddelde waardering 68.1
excellent Schieten very good
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fulczyk. Fulczyk krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Zakariar probeert de bal aan de voet te houden. Marcão is nu in balbezit. Zakariar begaat een overtreding. Zakariar krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Marcão kopt de bal weg. Leitans heeft problemen om de bal te vangen. Nuri is nu in balbezit. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.C.Mataor 1:0

40e minuut.
Leitans kopt de bal weg. Baltanov geeft een hoge lob. Sánchez Rodríguez kopt de bal weg. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 53%, F.C.Mataor 47%.
Rodejet FC - F.C.Mataor 1:0

46e minuut.
Mârzoi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prusinowski neemt de hoekschop. Sánchez Rodríguez springt en kopt de bal. Arikcuren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Armengol passt de bal met de wreef. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri draait met de bal, schiet en ... Otřísal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - F.C.Mataor 2:0

77e minuut.
Mirilovič passt de bal in één keer door. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Aguilar González probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Rodríguez rent richting de bal. Sánchez Rodríguez schiet op doel. Arikcuren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mârzoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. DeRosario speelt de bal door. Cassidy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez onderschept slim de pass. Sánchez Rodríguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Zakariar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Marcão de bal onder controle te krijgen. Carmona rent richting de bal. Carmona geeft een lange en hoge pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 60%, F.C.Mataor 40%.
Rodejet FC - F.C.Mataor 2:0