Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:56
  • Competitiewedstrijd: II División.02
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19094
Barça Floc Atlètic
5-EXT Tactiek 5 df
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
67.3 gemiddelde waardering 65.9
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Ferri rent richting de bal. Ferri met een sublieme pass. Luccin rent richting de bal. Luccin schiet op doel. Oña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça - Floc Atlètic 1:0

10e minuut.
Városi speelt de bal door. Kulikowski speelt de bal door. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barça - Floc Atlètic 1:1

12e minuut.
Maione rent richting de bal. Mincă onderschept slim de pass. Met opzet legt Korycki zijn tegenspeler op de grond. Mincă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mincă kan niet meer verder spelen. Dziewulski komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Luccin is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Camerini zal de hoekschop nemen. Luccin krijgt zijn hoofd ertegen. Oña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Luccin passt de bal zonder na te denken. Camerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerini passt de bal zonder na te denken. Luccin rent richting de bal. Luccin schiet op doel. Oña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

36e minuut.
Maione passt de bal met de wreef. Camerini rent richting de bal. Camerini passt de bal zonder na te denken. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barça 50%, Floc Atlètic 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barça - Floc Atlètic 1:1

53e minuut.
Kulikowski passt de bal zonder na te denken. Dziewulski rent richting de bal. Maione is nu in balbezit. Dziewulski onderschept slim de pass. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ferri met een snelle inworp. Davtyan is nu in balbezit. Davtyan geeft een lange en hoge pass. Luccin is nu in balbezit. Luccin schiet op doel. Oña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Korycki kopt de bal weg. Cywiński is nu in balbezit. Luccin onderschept slim de pass. Luccin draait met de bal, schiet en ... Oña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça - Floc Atlètic 2:1

62e minuut.
Kciuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupcik rent richting de bal. Kupcik passt de bal met de wreef. Kciuk rent richting de bal. Kciuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Axelsson kan de bal niet met de borst controleren. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Axelsson. Axelsson krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Inworp. Ferri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davtyan geeft een hoge lob. Luccin springt en kopt de bal. Oña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça - Floc Atlètic 3:1

76e minuut.
Korycki probeert naar een medespeler te passen. Camerini heeft problemen om de bal te vangen. Camerini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Luccin de bal. Luccin schiet op doel. Oña bokst de bal weg.

81e minuut.
Cywiński kan de bal niet met de borst controleren. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński begaat een overtreding. Cywiński krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Luccin rent richting de bal. Rodríguez Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin onderschept slim de pass. Luccin draait met de bal, schiet en ... Oña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça - Floc Atlètic 4:1

87e minuut.
Korycki heeft problemen om de bal te vangen. Kulikowski rent richting de bal. Davtyan geeft een hoge lob. Luccin is nu in balbezit. Luccin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barça 43%, Floc Atlètic 57%.
Barça - Floc Atlètic 4:1