Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarragona Wolves T-mobile quintanar
TW433 Tactiek Newsalvacion2
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
66.5 gemiddelde waardering 67.2
formidable Schieten outstanding
excellent Passen very good
very good Verdedigen outstanding


6e minuut.
Vân Đức is nu in balbezit. Methenitis probeert naar een medespeler te passen. Rantaheimo met een sublieme pass. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Görbe is nu in balbezit. Bueno Grimal rent richting de bal. Wiśniowiecki onderschept slim de pass. Wiśniowiecki draait met de bal, schiet en ... Melero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - T-mobile quintanar 1:0

16e minuut.
Rodríguez Parrado probeert naar een medespeler te passen. Krzywy rent richting de bal. Pantoja met een sublieme pass. Krzywy rent richting de bal. Krzywy haalt uit met een fantastische trap. Machicado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Methenitis controleert de bal met de borst. Rodríguez Parrado met een sublieme pass. Krzywy probeert naar een medespeler te passen. Fogel is nu in balbezit. Fogel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rodríguez Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Parrado geeft een hoge lob. Pérez López rent richting de bal. Fogel is nu in balbezit. Fogel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức schiet op doel. De bal raakt de paal. Machicado bokst de bal weg.

35e minuut.
Dibello kopt de bal weg. Pérez López bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez López geeft de bal voor. Vân Đức rent richting de bal. Vân Đức schiet op doel. Machicado bokst de bal weg.

37e minuut.
Pantoja onderschept slim de pass. Pantoja geeft een hoge lob. Inworp. Bucătaru met de inworp. Pérez López geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Vân Đức kopt de bal weg. Golubović rent richting de bal. Golubović geeft een lange en hoge pass. Görbe kopt de bal weg. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Melero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiśniowiecki rent richting de bal. Wiśniowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - T-mobile quintanar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 61%, T-mobile quintanar 39%.
Tarragona Wolves - T-mobile quintanar 2:0

47e minuut.
Bueno Grimal verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno Grimal speelt de bal door. Inglés met een sublieme pass. Krzywy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Machicado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Methenitis rent richting de bal. Methenitis geeft een lange en hoge pass. Pérez López kopt de bal weg. Klungelig pakt Krzywy de bal. Krzywy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pérez López kopt de bal weg. Klungelig pakt Cesur de bal. Krzywy speelt de bal door. Fogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogel haalt uit met een fantastische trap. Machicado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Veintimilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru onderschept slim de pass. Bucătaru geeft de bal voor. Fogel rent richting de bal. Fogel haalt uit met een fantastische trap. Machicado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pérez López geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Machicado trapt de bal weg. Pérez López kopt de bal weg. Pantoja is nu in balbezit. Fogel onderschept slim de pass. Fogel schiet op doel. Machicado bokst de bal weg.

68e minuut.
Pérez López probeert naar een medespeler te passen. Fogel rent richting de bal. Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Krzywy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bucătaru is nu in balbezit. Arzumanyan onderschept slim de pass. Arzumanyan passt de bal zonder na te denken. Veintimilla is nu in balbezit. Veintimilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arzumanyan neemt de hoekschop. Wiśniowiecki krijgt zijn hoofd ertegen. Melero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veintimilla rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arzumanyan neemt de hoekschop. Wiśniowiecki krijgt zijn hoofd ertegen. Melero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Görbe is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arzumanyan zal de hoekschop nemen. Wiśniowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - T-mobile quintanar 3:0

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mureşeanu komt het veld opgelopen. Arzumanyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wiśniowiecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - T-mobile quintanar 4:0

80e minuut.
Bucătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu met een sublieme pass. Krzywy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywy draait met de bal, schiet en ... Machicado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 59%, T-mobile quintanar 41%.
Tarragona Wolves - T-mobile quintanar 4:0