Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platja d’Aro FC Davizcocho
Defensiva Tactiek pla1
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
59 gemiddelde waardering 67.8
good Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı passt de bal in één keer door. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ... Məmmədhəsənov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - Davizcocho 0:1

17e minuut.
Kujović is nu in balbezit. Routis verovert de bal door een tackle van achteren. Routis speelt de bal door. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ... Məmmədhəsənov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - Davizcocho 0:2

21e minuut.
Viglietti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuğracıbaşı de bal. Tuğracıbaşı passt de bal met de wreef. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viglietti heeft problemen om de bal te vangen. Efraimov rent richting de bal. Viglietti begaat een overtreding. Viglietti krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Inworp. Posanow met een snelle inworp. Viglietti rent richting de bal. Viglietti geeft een hoge lob. Routis krijgt zijn hoofd ertegen. Məmmədhəsənov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Snel onderschept slim de pass. Golik met een sublieme pass. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Constantin de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koniarek. Constantin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Golik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Constantin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Məmmədhəsənov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platja d’Aro FC 56%, Davizcocho 44%.
Platja d’Aro FC - Davizcocho 0:2

46e minuut.
Constantin passt de bal in één keer door. Posanow is nu in balbezit. Valkiala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valkiala krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Tuğracıbaşı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiśniewski rent richting de bal. Golik onderschept slim de pass. Golik geeft een lange en hoge pass. Routis krijgt zijn hoofd ertegen. Məmmədhəsənov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Klungelig pakt Posanow de bal. Posanow geeft de bal voor. Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ... Məmmədhəsənov bokst de bal weg.

63e minuut.
Klungelig pakt Wiśniewski de bal. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik passt de bal in één keer door. Constantin is nu in balbezit. Constantin schiet op doel. Məmmədhəsənov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Tuğracıbaşı geeft een hoge lob. Routis is nu in balbezit. Kujović verovert de bal door een tackle van achteren. Constantin onderschept slim de pass. Constantin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Faragli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monagas speelt de bal door. Faragli heeft problemen om de bal te vangen. Faragli geeft een hoge lob. Ränk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Sillaots controleert de bal met de borst. Sillaots passt de bal in één keer door. Monagas speelt de bal door. Roberto is nu in balbezit. Roberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - Davizcocho 1:2

89e minuut.
Constantin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Körgöz neemt vlug de vrije trap. Panucia kopt de bal weg. Roberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberto draait met de bal, schiet en ... Ränk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platja d’Aro FC 53%, Davizcocho 47%.
Platja d’Aro FC - Davizcocho 1:2