Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raulinho Seleçao Izar Gorria Fan
A 2ª oe! Tactiek 4 . 3 . 3
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63.2 gemiddelde waardering 64.6
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Yébenes probeert naar een medespeler te passen. Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nicola de bal. Nicola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mendive probeert naar een medespeler te passen. Gogoasă rent richting de bal. Agbonavbare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agbonavbare krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Yébenes passt de bal zonder na te denken. Casas Pérez is nu in balbezit. Casas Pérez passt de bal zonder na te denken. Nicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yébenes rent richting de bal. Yébenes passt de bal in één keer door. Tršić is nu in balbezit. Tršić haalt uit met een fantastische trap. Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raulinho Seleçao - Izar Gorria Fan 0:1

30e minuut.
Iruarrizaga met een sublieme pass. Yébenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yébenes passt de bal zonder na te denken. Tršić rent richting de bal. Tršić schiet op doel. Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Nicola verovert de bal door een tackle van achteren. Nicola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raulinho Seleçao - Izar Gorria Fan 0:2

32e minuut.
Iruarrizaga geeft een lange en hoge pass. Nicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz verovert de bal door een tackle van achteren. Kopacz geeft de bal voor. Howie krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Iruarrizaga met de inworp. Yébenes geeft de bal voor. Tršić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raulinho Seleçao - Izar Gorria Fan 0:3

41e minuut.
Iruarrizaga neemt de hoekschop. Tršić rent richting de bal. Hornus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hornus krijgt een gele kaart. Tršić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nicola neemt de penalty, wat een uithaal! Passarini bokst de bal weg. Paal!

45e minuut.
Przeżuwacz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoasă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarro García geeft een lange en hoge pass. Howie maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raulinho Seleçao 64%, Izar Gorria Fan 36%.
Raulinho Seleçao - Izar Gorria Fan 0:3

47e minuut.
Kempny geeft een hoge lob. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă geeft de bal voor. Tuğracıbaşı springt en kopt de bal. MacKessock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Coinac is nu in balbezit. Coinac met een sublieme pass. Yébenes rent richting de bal. Yébenes geeft de bal voor. Tršić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieszczęsny komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Hornus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornus passt de bal met de wreef. Casas Pérez probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Orta komt het veld opgelopen. Golmar komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Casas Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Pérez speelt de bal door. Tršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tršić haalt uit met een fantastische trap. Passarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raulinho Seleçao - Izar Gorria Fan 0:4

84e minuut.
Tuğracıbaşı passt de bal zonder na te denken. Navarro García rent richting de bal. Navarro García passt de bal met de wreef. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie haalt uit met een fantastische trap. MacKessock bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raulinho Seleçao 48%, Izar Gorria Fan 52%.
Raulinho Seleçao - Izar Gorria Fan 0:4