Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:52
  • Competitiewedstrijd: II División.03
  • Stadion: Isvar Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 29203
Isvar FC Nereafc
532 ENT CANT Tactiek Táctica 124
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
59.1 gemiddelde waardering 62.2
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Klungelig pakt Quebrado de bal. Brajewski is nu in balbezit. Quebrado onderschept slim de pass. Quebrado schiet op doel. Haslinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isvar FC - Nereafc 0:1

10e minuut.
Dévánszki met een sublieme pass. Klungelig pakt Cantón de bal. Cantón probeert naar een medespeler te passen. Campusano is nu in balbezit. Campusano haalt uit met een fantastische trap. Haslinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić probeert naar een medespeler te passen. Cantón is nu in balbezit. Cantón geeft een lange en hoge pass. Campusano maakt een snoekduik en kopt de bal. Haslinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Olaitz passt de bal zonder na te denken. Casquero rent richting de bal. Casquero geeft een lange en hoge pass. Enguix Pachés krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isvar FC - Nereafc 1:1

20e minuut.
Đuričić rent richting de bal. Đuričić geeft de bal voor. Campusano kopt de bal weg. Đuričić geeft een hoge lob. Campusano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isvar FC - Nereafc 1:2

21e minuut.
Đuričić rent richting de bal. Đuričić passt de bal met de wreef. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado geeft de bal voor. Campusano springt en kopt de bal. Haslinger bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isvar FC - Nereafc 1:3

23e minuut.
Stalewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Casquero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perezić geeft de bal voor. Enguix Pachés krijgt zijn hoofd ertegen. Stalewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dévánszki is nu in balbezit. Casquero verovert de bal door een tackle van achteren. Casquero probeert naar een medespeler te passen. Perezić geeft een hoge lob. Enguix Pachés krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quebrado neemt de hoekschop. Brajewski rent richting de bal. Campusano onderschept slim de pass. Campusano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Isvar FC - Nereafc 1:4

34e minuut.
Campusano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Khairy neemt vlug de vrije trap. Casquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquero geeft een hoge lob. Enguix Pachés krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isvar FC 63%, Nereafc 37%.
Isvar FC - Nereafc 1:4

46e minuut.
Abdulrahimi komt het veld opgelopen. Reina komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Casquero is nu in balbezit. Abdulrahimi begaat een overtreding. Casquero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perezić met een snel genomen vrije trap. Olaitz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Turczyniak is nu in balbezit. Enguix Pachés onderschept slim de pass. Piller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enguix Pachés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casquero komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stalewski trapt de bal weg van het doel. Casquero kopt de bal weg. Olaitz is nu in balbezit. Olaitz draait met de bal, schiet en ... Stalewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Turczyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Turczyniak met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perezić met een snelle inworp. Casquero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Turczyniak geeft een lange en hoge pass. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dévánszki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reina krijgt zijn hoofd ertegen. Haslinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Perezić speelt de bal door. Wojno probeert naar een medespeler te passen. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki probeert naar een medespeler te passen. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dévánszki zal de hoekschop nemen. Reina maakt een snoekduik en kopt de bal. Haslinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isvar FC - Nereafc 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isvar FC 58%, Nereafc 42%.
Isvar FC - Nereafc 1:5