Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:56
  • Competitiewedstrijd: II División.03
  • Stadion: Las Bayas
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 57709
Nereafc UE GUINARDO
Táctica 128 Tactiek 4-3-3 CLASSIC
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
72.7 gemiddelde waardering 69.2
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Đuričić is nu in balbezit. Đuričić passt de bal in één keer door. Cantón geeft de bal voor. Campusano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - UE GUINARDO 1:0

9e minuut.
Quebrado met een sublieme pass. Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantón geeft een hoge lob. Campusano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - UE GUINARDO 2:0

14e minuut.
Genca verovert de bal door een tackle van achteren. Genca passt de bal met de wreef. Guarrotxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Llera Garzón is nu in balbezit. Llera Garzón draait met de bal, schiet en ... Stalewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guarrotxena is nu in balbezit. Guarrotxena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - UE GUINARDO 2:1

17e minuut.
Đuričić is nu in balbezit. Đuričić passt de bal met de wreef. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado geeft een lange en hoge pass. Campusano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Văn Hạnh rent richting de bal. De Canck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Văn Hạnh raakt geblesseerd tijdens het duel. Laciga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guarrotxena maakt een snoekduik en kopt de bal. Rysz heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Quebrado is nu in balbezit. Quebrado geeft een lange en hoge pass. Campusano probeert de bal met de borst te controleren. Campusano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - UE GUINARDO 3:1

26e minuut.
De Canck met een sublieme pass. Đuričić probeert naar een medespeler te passen. Cantón rent richting de bal. Cantón geeft de bal voor. Campusano krijgt zijn hoofd ertegen. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Đuričić rent richting de bal. Đuričić passt de bal met de wreef. Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantón geeft een lange en hoge pass. Campusano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 33%, UE GUINARDO 67%.
Nereafc - UE GUINARDO 3:1

46e minuut.
Cavezzan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Laciga met een sublieme pass. Văn Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hạnh met een sublieme pass. Genca heeft problemen om de bal te vangen. Genca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cantón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ripodas. Cantón raakt geblesseerd tijdens het duel. Đuričić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cantón kopt de bal weg. Đuričić geeft een lange en hoge pass. Campusano springt en kopt de bal. Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - UE GUINARDO 4:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udeanu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dévánszki passt de bal in één keer door. Cavezzan onderschept slim de pass. Cantón is nu in balbezit. Cantón geeft de bal voor. Udeanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Jiménez Asensio komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Udeanu speelt de bal door. Cantón is nu in balbezit. Cantón passt de bal met de wreef. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cantón rent richting de bal. Cavezzan begaat een overtreding. Cantón raakt geblesseerd tijdens het duel. Đuričić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cantón met een sublieme pass. Klungelig pakt Đuričić de bal. Đuričić geeft de bal voor. Campusano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Văn Hạnh is nu in balbezit. Văn Hạnh met een sublieme pass. Jiménez Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Asensio schiet op doel. Stalewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - UE GUINARDO 4:2

87e minuut.
Maiboroda heeft problemen om de bal te vangen. Maiboroda speelt de bal door. Jiménez Asensio rent richting de bal. Jiménez Asensio draait met de bal, schiet en ... Stalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 39%, UE GUINARDO 61%.
Nereafc - UE GUINARDO 4:2