Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sirius Black BIRRIS.F.C
variax 2 Tactiek gygy
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 54.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen solide


10e minuut.
Szmateła verovert de bal door een tackle van achteren. Szmateła met een sublieme pass. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěšil draait met de bal, schiet en ... Konradowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sirius Black - BIRRIS.F.C 1:0

15e minuut.
Kukiełka rent richting de bal. Costache onderschept slim de pass. Costache probeert naar een medespeler te passen. Pěšil is nu in balbezit. Pěšil schiet op doel. Konradowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Wadoń passt de bal in één keer door. Correia rent richting de bal. Correia met een sublieme pass. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Tapiolinna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sirius Black - BIRRIS.F.C 1:1

31e minuut.
Rojas geeft een hoge lob. Dinçtürk is nu in balbezit. Szmateła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmateła krijgt een gele kaart. Dinçtürk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinckert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Serrat passt de bal in één keer door. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rojas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Wadoń probeert de bal met de borst te controleren. Dinçtürk rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cârlea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Correia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sirius Black - BIRRIS.F.C 1:2

42e minuut.
Costache rent richting de bal. Costache geeft een hoge lob. Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěšil haalt uit met een fantastische trap. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pěšil is nu in balbezit. Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Radil onderschept slim de pass. Radil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sirius Black - BIRRIS.F.C 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sirius Black 44%, BIRRIS.F.C 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sirius Black - BIRRIS.F.C 2:2

71e minuut.
Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pěšil is nu in balbezit. Pěšil schiet op doel. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Serrat rent richting de bal. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrat rent richting de bal. Pěšil rent richting de bal. Serrat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rojas geeft de bal voor. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache probeert naar een medespeler te passen. Radil is nu in balbezit. Radil draait met de bal, schiet en ... Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Suda geeft een lange en hoge pass. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěšil passt de bal zonder na te denken. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Aldeondo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sirius Black 32%, BIRRIS.F.C 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sirius Black - BIRRIS.F.C 2:2