Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurtuba Cabezudos de Plasencia
3_2 Tactiek d5
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
38.7 gemiddelde waardering 59.8
adequate Schieten incredible
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Pashev passt de bal in één keer door. Pachis rent richting de bal. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pachis de bal. Pachis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:1

3e minuut.
Pashev passt de bal zonder na te denken. Acker rent richting de bal. Acker passt de bal in één keer door. Pachis rent richting de bal. Pachis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pachis haalt uit met een fantastische trap. Gratacos met een sublieme pass. Acker kopt de bal weg. Pachis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pashev met een sublieme pass. Piala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Inworp. Acker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pashev geeft een lange en hoge pass. Piala springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:2

12e minuut.
Daar is Pashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashev met een sublieme pass. Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Acker geeft een hoge lob. Piala krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

14e minuut.
Yelul rent richting de bal. Pashev rent richting de bal. Pashev geeft een lange en hoge pass. Pachis is nu in balbezit. Pachis schiet op doel. Gratacos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pashev passt de bal zonder na te denken. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga passt de bal met de wreef. Piala is nu in balbezit. Piala draait met de bal, schiet en ... Gratacos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acker neemt de hoekschop. Piala krijgt zijn hoofd ertegen. Börksson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gratacos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:3

24e minuut.
Llaquet is nu in balbezit. Piala verovert de bal door een tackle van achteren. Pashev rent richting de bal. Piala is nu in balbezit. Piala draait met de bal, schiet en ... Gratacos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pashev rent richting de bal. Pashev haalt uit met een fantastische trap. Gratacos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

30e minuut.
Van Schuerbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Yelul verovert de bal door een tackle van achteren. Yelul passt de bal in één keer door. Pachis rent richting de bal. Pachis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Velardo speelt de bal door. Acker is nu in balbezit. Acker passt de bal in één keer door. Pachis is nu in balbezit. Pachis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:4

37e minuut.
Llaquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev onderschept slim de pass. Pashev passt de bal zonder na te denken. Pachis rent richting de bal. Pachis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. Iturrizaga met een snelle inworp. Pashev kan de bal niet met de borst controleren. Pashev geeft een hoge lob. Piala maakt een snoekduik en kopt de bal. Gratacos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtuba 86%, Cabezudos de Plasencia 14%.
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:4

48e minuut.
Velardo geeft een hoge lob. Pachis kopt de bal weg. Piala is nu in balbezit. Piala haalt uit met een fantastische trap. Gratacos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:5

49e minuut.
Piala onderschept slim de pass. Börksson verovert de bal door een tackle van achteren. Börksson speelt de bal door. Iturrizaga is nu in balbezit. Iturrizaga haalt uit met een fantastische trap. Gratacos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piala is nu in balbezit. Piala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Acker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pashev met een sublieme pass. Iturrizaga is nu in balbezit. Iturrizaga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Acker passt de bal in één keer door. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev met een sublieme pass. Pachis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Yelul de bal. Sanfélix controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yelul maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piala controleert de bal met de borst. Piala haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Süphanoğlu met een sublieme pass. Iturrizaga rent richting de bal. Iturrizaga probeert naar een medespeler te passen. Piala is nu in balbezit. Piala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Cornudella Marti met een snelle inworp. Velardo speelt de bal door. Pachis is nu in balbezit. Pachis haalt uit met een fantastische trap. Gratacos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Piala is nu in balbezit. Piala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:6

64e minuut.
Yelul bereikt de bal nog maar net als eerste. Yelul met een sublieme pass. Pashev speelt de bal door. Pachis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Börksson heeft problemen om de bal te vangen. Pashev rent richting de bal. Pachis rent richting de bal. Pachis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:7

65e minuut.
Bordas Losada met een sublieme pass. Iturrizaga rent richting de bal. Iturrizaga speelt de bal door. Piala is nu in balbezit. Piala schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:8

69e minuut.
Acker speelt de bal door. Pachis rent richting de bal. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis haalt uit met een fantastische trap. Gratacos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Acker met een snelle inworp. Pashev geeft een lange en hoge pass. Piala is nu in balbezit. Piala draait met de bal, schiet en ... Gratacos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:9

73e minuut.
Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Acker geeft een hoge lob. Piala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piala draait met de bal, schiet en ... Gratacos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:10

74e minuut.
Inworp. Acker met een snelle inworp. Van Schuerbeek met een sublieme pass. Pashev geeft de bal voor. Piala springt en kopt de bal. Gratacos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Börksson geeft een hoge lob. Inworp. Valero met een snelle inworp. Forestier probeert naar een medespeler te passen. Iturrizaga is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Velardo geeft de bal voor. Piala probeert de bal met de borst te controleren. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Piala rent richting de bal. Piala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Acker speelt de bal door. Pashev rent richting de bal. Pashev met een sublieme pass. Pachis is nu in balbezit. Pachis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pashev rent richting de bal. Pashev draait met de bal, schiet en ... Gratacos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Krzywda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acker met de inworp. Pashev rent richting de bal. Pashev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Velardo speelt de bal door. Pashev rent richting de bal. Pashev passt de bal met de wreef. Piala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piala haalt uit met een fantastische trap. Gratacos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Acker passt de bal zonder na te denken. Pachis probeert de bal met de borst te controleren. Pachis met een sublieme pass. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev schiet op doel. Gratacos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:11

87e minuut.
Acker passt de bal met de wreef. Pachis is nu in balbezit. Pachis geeft een lange en hoge pass. Piala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pachis rent richting de bal. Pachis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gratacos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pachis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pashev is nu in balbezit. Pashev passt de bal met de wreef. Pachis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis draait met de bal, schiet en ... Gratacos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtuba 83%, Cabezudos de Plasencia 17%.
Kurtuba - Cabezudos de Plasencia 0:12