Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chapao F.C FURIA OSCURA
paj222 Tactiek 2-3
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 55.1
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


5e minuut.
Dionisiou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ogryzek rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Von Rufen ... Strafschop! Von Rufen krijgt een gele kaart. Ogryzek raakt geblesseerd tijdens het duel. Balint neemt de penalty, wat een uithaal! Özal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapao F.C - FURIA OSCURA 0:1

10e minuut.
Costantino kopt de bal weg. Reiters probeert naar een medespeler te passen. Ciupik rent richting de bal. Ciupik geeft een lange en hoge pass. Polge maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lizardi Etxeberría rent richting de bal. Von Rufen is nu in balbezit. Lizardi Etxeberría maakt een afschuwelijke overtreding. Lizardi Etxeberría krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Laguna verovert de bal door een tackle van achteren. Laguna passt de bal met de wreef. Menta speelt de bal door. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint haalt uit met een fantastische trap. Özal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kujawka speelt de bal door. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik geeft de bal voor. Polge bereikt de bal nog maar net als eerste. Polge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Podgórzak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laguna met de inworp. Menta is nu in balbezit. Menta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Menta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menta met een sublieme pass. Balint is nu in balbezit. Balint schiet op doel. Özal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapao F.C - FURIA OSCURA 0:2

45e minuut.
Unzué komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapao F.C 59%, FURIA OSCURA 41%.
Chapao F.C - FURIA OSCURA 0:2

54e minuut.
Menta speelt de bal door. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek passt de bal in één keer door. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Quevedo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Podgórzak rent richting de bal. Podgórzak speelt de bal door. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik geeft de bal voor. Polge springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupik probeert naar een medespeler te passen. Polge is nu in balbezit. Polge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapao F.C - FURIA OSCURA 1:2

88e minuut.
Lizardi Etxeberría is nu in balbezit. Lizardi Etxeberría geeft de bal voor. Podgórzak rent richting de bal. Anh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapao F.C 57%, FURIA OSCURA 43%.
Chapao F.C - FURIA OSCURA 1:2