Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.c granoller Deportivo Multipla
defensa4-4-2 Tactiek Zeman 2.0
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 52.4
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Chiabai is nu in balbezit. Chiabai geeft een lange en hoge pass. Niezbędny is nu in balbezit. Niezbędny schiet op doel. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Deportivo Multipla 0:1

6e minuut.
Chiabai onderschept slim de pass. Chiabai speelt de bal door. Jaansen is nu in balbezit. Jaansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Deportivo Multipla 0:2

13e minuut.
Chiabai kopt de bal weg. Niezbędny heeft problemen om de bal te vangen. Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaansen schiet op doel. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Deportivo Multipla 0:3

25e minuut.
Curatolo geeft een lange en hoge pass. Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaansen geeft de bal voor. Niezbędny maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Deportivo Multipla 0:4

29e minuut.
Lambant verovert de bal door een tackle van achteren. Lambant geeft een hoge lob. Daar is Curatolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cuoghi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sesan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondrat speelt de bal door. Ciurba geeft een lange en hoge pass. Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Chiabai onderschept slim de pass. Chiabai geeft een lange en hoge pass. Jaansen rent richting de bal. Jaansen geeft de bal voor. Niezbędny krijgt zijn hoofd ertegen. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ses onderschept slim de pass. Ses geeft een hoge lob. Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Deportivo Multipla 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c granoller 55%, Deportivo Multipla 45%.
F.c granoller - Deportivo Multipla 0:5

51e minuut.
Chiabai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ursprung. Chiabai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collins komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Jaansen rent richting de bal. Skjold bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjold geeft de bal voor. Jaansen heeft problemen om de bal te vangen. Jaansen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Deportivo Multipla 0:6

67e minuut.
Daszkowski geeft een lange en hoge pass. Sesan met een sublieme pass. Klungelig pakt Curatolo de bal. Ruperti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Rêgo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lambant geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiabai met de inworp. Ses rent richting de bal. Ses geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rêgo rent richting de bal. Rêgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Deportivo Multipla 0:7

82e minuut.
Ses kopt de bal weg. Jaansen rent richting de bal. Jaansen passt de bal met de wreef. Daar is Rêgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rêgo haalt uit met een fantastische trap. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fabuľa komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lombardo passt de bal met de wreef. Fabuľa is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Skjold ... Strafschop! Skjold is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fabuľa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rêgo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Deportivo Multipla 0:8

85e minuut.
Kondrat heeft problemen om de bal te vangen. Daszkowski probeert naar een medespeler te passen. Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Fabuľa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Ciurba de bal. Fabuľa is nu in balbezit. Fabuľa probeert naar een medespeler te passen. Rêgo rent richting de bal. Rêgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - Deportivo Multipla 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c granoller 60%, Deportivo Multipla 40%.
F.c granoller - Deportivo Multipla 0:9