Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raton Mortal Team BARCELONA FC
4-4-2 (1) Tactiek atc 3
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 1
36 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


13e minuut.
Keleş kopt de bal weg. Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă speelt de bal door. Ríos rent richting de bal. Ríos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Abbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Hooghe rent richting de bal. Met opzet legt Abbas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abbas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Duserm met een snelle inworp. Ríos is nu in balbezit. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Aziz Diouf rent richting de bal. Aziz Diouf schiet op doel. Touro bokst de bal weg.

22e minuut.
Valinotti rent richting de bal. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago met een sublieme pass. Ríos rent richting de bal. Ríos schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Brejcha passt de bal zonder na te denken. Duserm rent richting de bal. Duserm passt de bal in één keer door. Aziz Diouf is nu in balbezit. Aziz Diouf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ştrulă geeft een hoge lob. Ağamalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ciuboată naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros is nu in balbezit. Quadros speelt de bal door. Aziz Diouf is nu in balbezit. Aziz Diouf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Brejcha probeert de bal met de borst te controleren. Aziz Diouf bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hooghe rent richting de bal. Aziz Diouf onderschept slim de pass. Aziz Diouf haalt uit met een fantastische trap. Touro bokst de bal weg.

41e minuut.
Duserm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos speelt de bal door. Aziz Diouf is nu in balbezit. Aziz Diouf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Duserm is nu in balbezit. Duserm met een sublieme pass. Ríos rent richting de bal. Ríos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gray de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raton Mortal Team - BARCELONA FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raton Mortal Team 75%, BARCELONA FC 25%.
Raton Mortal Team - BARCELONA FC 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Valinotti de bal. Ríos is nu in balbezit. Valinotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valinotti krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ağamalıyev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syx. Ağamalıyev raakt geblesseerd tijdens het duel. Ağamalıyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Keleş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
D`Hooghe geeft de bal voor. Inworp. Duserm met een snelle inworp. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Santiago kopt de bal weg. Aziz Diouf rent richting de bal. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz Diouf verovert de bal door een tackle van achteren. Aziz Diouf haalt uit met een fantastische trap. Touro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Syx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aziz Diouf de bal. Aziz Diouf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Bonanos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Duserm met een sublieme pass. Ríos rent richting de bal. D`Hooghe rent richting de bal. Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos haalt uit met een fantastische trap. Touro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Aziz Diouf passt de bal in één keer door. Ríos rent richting de bal. Ríos draait met de bal, schiet en ... D`Hooghe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Touro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raton Mortal Team - BARCELONA FC 0:2

84e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago passt de bal zonder na te denken. Aziz Diouf rent richting de bal. Aziz Diouf heeft problemen om de bal te vangen. Aziz Diouf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt D`Hooghe de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Aziz Diouf neemt de hoekschop. Duserm heeft problemen om de bal te vangen. Duserm met een sublieme pass. Ríos is nu in balbezit. Ríos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raton Mortal Team 76%, BARCELONA FC 24%.
Raton Mortal Team - BARCELONA FC 0:2