Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monster_of_the_id Raton Mortal Team
principal Tactiek 4-4-2 (1)
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 37.1
formidable Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Lansbury passt de bal in één keer door. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte passt de bal in één keer door. Gómez Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Company haalt uit met een fantastische trap. Touro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bayón maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Raton Mortal Team 1:0

13e minuut.
Lansbury passt de bal in één keer door. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón passt de bal zonder na te denken. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Petruchinas is nu in balbezit. Petruchinas passt de bal in één keer door. Gómez Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Company draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bonanos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón verovert de bal door een tackle van achteren. Bayón draait met de bal, schiet en ... Bonanos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Raton Mortal Team 2:0

24e minuut.
Gray onderschept slim de pass. Gray geeft de bal voor. Gómez Company rent richting de bal. Muğlalılar verovert de bal door een tackle van achteren. Muğlalılar geeft een hoge lob. Jeziorny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Valinotti rent richting de bal. Gómez Company onderschept slim de pass. Gómez Company geeft de bal voor. Rosal rent richting de bal. Rosal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Brejcha passt de bal in één keer door. Gray is nu in balbezit. Gray passt de bal in één keer door. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rosal de bal. Rosal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Raton Mortal Team 3:0

32e minuut.
Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft de bal voor. Rosal rent richting de bal. Rosal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Raton Mortal Team 4:0

34e minuut.
Amolador heeft problemen om de bal te vangen. Amolador probeert naar een medespeler te passen. Lansbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy onderschept slim de pass. Roy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monster_of_the_id 51%, Raton Mortal Team 49%.
monster_of_the_id - Raton Mortal Team 4:0

49e minuut.
Ağamalıyev rent richting de bal. Fonte verovert de bal door een tackle van achteren. Fonte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bayón rent richting de bal. Bayón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Raton Mortal Team 5:0

57e minuut.
Bonanos rent richting de bal. Bayón verovert de bal door een tackle van achteren. Bayón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brejcha de bal onder controle te krijgen. Touro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Raton Mortal Team 6:0

59e minuut.
Petruchinas verovert de bal door een tackle van achteren. Petruchinas speelt de bal door. Bayón is nu in balbezit. Bayón schiet op doel. Touro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Raton Mortal Team 7:0

62e minuut.
Gray rent richting de bal. Petruchinas verovert de bal door een tackle van achteren. Petruchinas met een sublieme pass. Rosal is nu in balbezit. Rosal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fonte rent richting de bal. Gray onderschept slim de pass. Petruchinas maakt een afschuwelijke overtreding. Petruchinas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Gómez Company geeft de bal voor. Touro met een sublieme pass. Gómez Company kopt de bal weg. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Petruchinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruchinas geeft een hoge lob. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal haalt uit met een fantastische trap. Touro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Raton Mortal Team 8:0

76e minuut.
Petruchinas onderschept slim de pass. Petruchinas geeft een hoge lob. D`Hooghe rent richting de bal. Bayón verovert de bal door een tackle van achteren. Bayón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fonte passt de bal in één keer door. Gómez Company is nu in balbezit. Gómez Company passt de bal zonder na te denken. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Touro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Valinotti passt de bal in één keer door. Fonte rent richting de bal. Fonte passt de bal zonder na te denken. Rosal is nu in balbezit. Rosal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - Raton Mortal Team 9:0

89e minuut.
Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu passt de bal zonder na te denken. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monster_of_the_id 34%, Raton Mortal Team 66%.
monster_of_the_id - Raton Mortal Team 9:0