Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Gran Tlatoani FC Potatoes
tactica oscura Tactiek Patatactica 3
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 63.3
adequate Schieten incredible
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Loera probeert naar een medespeler te passen. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete geeft de bal voor. Valdivia rent richting de bal. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:1

5e minuut.
Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta passt de bal met de wreef. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona onderschept slim de pass. Corona schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sixtos probeert wanhopig de bal te grijpen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Negrete onderschept slim de pass. Negrete geeft de bal voor. Guillén rent richting de bal. Guillén draait met de bal, schiet en ... Sixtos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:2

10e minuut.
Valdivia rent richting de bal. Valdivia geeft een hoge lob. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén schiet op doel. Sixtos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matkay heeft problemen om de bal te vangen. Corona is nu in balbezit. Corona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Zárate passt de bal in één keer door. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia rent richting de bal. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:3

15e minuut.
Matkay passt de bal zonder na te denken. Daar is Para, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corona rent richting de bal. Corona schiet op doel. Sixtos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valdivia rent richting de bal. Valdivia schiet op doel. Sixtos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:4

19e minuut.
Doeltrap. Sixtos trapt de bal weg. Cruzalta kopt de bal weg. Daar is Guillén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cmíral is nu in balbezit. Cmíral geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cuesta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdivia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Sixtos met een harde bal richting middenveld. Negrete kopt de bal weg. Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Sixtos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Loera passt de bal in één keer door. Daar is Daskalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daskalov passt de bal in één keer door. Corona rent richting de bal. Corona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:5

28e minuut.
Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal zonder na te denken. Valdivia rent richting de bal. Valdivia geeft de bal voor. Corona springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:6

30e minuut.
Gallaga probeert naar een medespeler te passen. Zárate rent richting de bal. Zárate geeft een hoge lob. Guillén kopt de bal weg. Klungelig pakt De Nigris de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sixtos met een sublieme pass. Negrete kopt de bal weg. Corona rent richting de bal. Corona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zárate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cmíral is nu in balbezit. Valdivia verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gallaga geeft een lange en hoge pass. Guillén kopt de bal weg. Corona is nu in balbezit. Corona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:7

45e minuut.
Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Matkay begaat een overtreding. Corona raakt geblesseerd tijdens het duel. Guillén komt bij de bal en schiet. Sixtos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gran Tlatoani 83%, FC Potatoes 17%.
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:8

47e minuut.
Corona is nu in balbezit. Corona geeft een hoge lob. Guillén kopt de bal weg. Daar is Valdivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Corona krijgt zijn hoofd ertegen. Cmíral verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zárate neemt de hoekschop. Corona maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cmíral geeft een lange en hoge pass. Negrete rent richting de bal. Corona is nu in balbezit. Corona geeft een hoge lob. Guillén springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:9

62e minuut.
Valdivia is nu in balbezit. Valdivia geeft de bal voor. Klungelig pakt Para de bal. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:10

71e minuut.
Klungelig pakt Medina de bal. Karádi is nu in balbezit. Karádi met een sublieme pass. De Nigris probeert naar een medespeler te passen. Loera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guillén rent richting de bal. Guillén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:11

75e minuut.
Kaviedes verovert de bal door een tackle van achteren. Kaviedes geeft de bal voor. Corona rent richting de bal. Corona haalt uit met een fantastische trap. Sixtos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:12

77e minuut.
Cmíral geeft een hoge lob. Inworp. Cuesta met een snelle inworp. Zárate geeft de bal voor. Guillén rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Negrete geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cmíral rent richting de bal. Valdivia onderschept slim de pass. Valdivia geeft een lange en hoge pass. Guillén springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:13

80e minuut.
Loera kopt de bal weg. Negrete heeft problemen om de bal te vangen. Negrete met een sublieme pass. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Sixtos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:14

82e minuut.
Cmíral met een sublieme pass. Guillén is nu in balbezit. Guillén passt de bal met de wreef. Corona is nu in balbezit. Corona haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Matkay probeert naar een medespeler te passen. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén schiet op doel. Sixtos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:15

88e minuut.
Guillén rent richting de bal. Matkay rent richting de bal. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén draait met de bal, schiet en ... Sixtos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gran Tlatoani 85%, FC Potatoes 15%.
El Gran Tlatoani - FC Potatoes 0:16