Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cañeros de Zacatepec chinos F.C.
442ULTIMA Tactiek 5-2-1-2p
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 71.9
solid Schieten brilliant
solid Passen outstanding
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Toxqui heeft problemen om de bal te vangen. Toxqui speelt de bal door. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... Wiese probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:1

4e minuut.
Andrade rent richting de bal. Andrade geeft een lange en hoge pass. Quintana probeert de bal met de borst te controleren. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Esquivel kopt de bal weg. Barbosa rent richting de bal. Barbosa passt de bal in één keer door. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Wiese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Zdrojewski met een sublieme pass. Toxqui probeert naar een medespeler te passen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Crouch de bal. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra geeft de bal voor. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Toxqui met een snelle inworp. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel passt de bal in één keer door. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:3

14e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouch is nu in balbezit. Bocanegra onderschept slim de pass. Bocanegra schiet op doel. Wiese maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Rychlik is nu in balbezit. Toxqui verovert de bal door een tackle van achteren. Toxqui passt de bal met de wreef. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel. Wiese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra geeft de bal voor. Błażej rent richting de bal. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:4

30e minuut.
Błażej heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa passt de bal zonder na te denken. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... Wiese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Navia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esquivel rent richting de bal. Esquivel passt de bal in één keer door. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Wiese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Toxqui geeft de bal voor. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Wiese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:5

43e minuut.
Esquivel passt de bal in één keer door. Navia bereikt de bal nog maar net als eerste. Navia passt de bal in één keer door. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Wiese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañeros de Zacatepec 72%, chinos F.C. 28%.
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:5

50e minuut.
Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui met een sublieme pass. Esquivel speelt de bal door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:6

52e minuut.
Esquivel met een snelle inworp. Toxqui rent richting de bal. Toxqui geeft de bal voor. Bocanegra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:7

55e minuut.
Błażej onderschept slim de pass. Błażej geeft een lange en hoge pass. Ipata is nu in balbezit. Ipata geeft een lange en hoge pass. Śleszyński krijgt zijn hoofd ertegen. Bloor bokst de bal weg.

58e minuut.
Toxqui passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bocanegra de bal. Bocanegra passt de bal in één keer door. Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa schiet op doel. Wiese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Esquivel passt de bal met de wreef. Loera rent richting de bal. Loera passt de bal in één keer door. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra schiet op doel. Wiese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Forsetti probeert naar een medespeler te passen. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel geeft de bal voor. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Wiese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra rent richting de bal. Quintana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quintana krijgt een gele kaart. Bocanegra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbosa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Wiese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:8

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wiese niet meer kan verder spelen. Cortez komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Błażej geeft een hoge lob. Loera geeft een hoge lob. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:9

70e minuut.
Crouch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrade rent richting de bal. Ipata begaat een overtreding. Ipata krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... Cortez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:10

76e minuut.
Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toxqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toxqui passt de bal met de wreef. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Zdrojewski geeft een hoge lob. Toxqui kopt de bal weg. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:11

85e minuut.
Toxqui onderschept slim de pass. Toxqui geeft een hoge lob. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra onderschept slim de pass. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Cortez bokst de bal weg. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Cortez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:12

88e minuut.
Loera kopt de bal weg. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel passt de bal in één keer door. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Cortez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañeros de Zacatepec 71%, chinos F.C. 29%.
Cañeros de Zacatepec - chinos F.C. 0:12