Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koln Sturm oVolt
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Dávila probeert naar een medespeler te passen. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa met een sublieme pass. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel haalt uit met een fantastische trap. Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - oVolt 1:0

26e minuut.
Enoch geeft de bal voor. Inworp. Zamorano met de inworp. Daar is Villarroel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarroel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Enoch met een snelle inworp. Barrera rent richting de bal. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Almirón is nu in balbezit. Almirón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Landín is nu in balbezit. Landín passt de bal met de wreef. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - oVolt 2:0

37e minuut.
Zamorano rent richting de bal. Zamorano passt de bal met de wreef. Izquierdo is nu in balbezit. Villarroel onderschept slim de pass. Villarroel geeft een hoge lob. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koln Sturm 36%, oVolt 64%.
Koln Sturm - oVolt 2:0

59e minuut.
De la Rosa rent richting de bal. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón probeert naar een medespeler te passen. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Villarroel met een sublieme pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín is nu in balbezit. Dávila onderschept slim de pass. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koln Sturm - oVolt 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koln Sturm 44%, oVolt 56%.
Koln Sturm - oVolt 3:0