Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feyenoord R LAQUIN
5-3-2 abierta Tactiek Proteina
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 44.8
excellent Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen average


9e minuut.
Necula geeft een hoge lob. Daar is Szmigiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ geeft een lange en hoge pass. Perea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Necula trapt de bal weg van het doel. Lefkowicz kopt de bal weg. Rragami rent richting de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ... Berry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord R - LAQUIN 1:0

14e minuut.
Perea passt de bal zonder na te denken. Necula rent richting de bal. Lefkowicz onderschept slim de pass. Rragami is nu in balbezit. Rragami haalt uit met een fantastische trap. Berry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord R - LAQUIN 2:0

15e minuut.
Isaković verovert de bal door een tackle van achteren. Isaković geeft de bal voor. Lefkowicz probeert naar een medespeler te passen. Rragami is nu in balbezit. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tyszkiewicz rent richting de bal. Farías onderschept slim de pass. Farías passt de bal zonder na te denken. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz schiet op doel. Berry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord R - LAQUIN 3:0

21e minuut.
Żmudź met een sublieme pass. Farías is nu in balbezit. Farías passt de bal zonder na te denken. Rragami rent richting de bal. Rragami haalt uit met een fantastische trap. Berry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bežić kopt de bal weg. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski geeft de bal voor. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bežić rent richting de bal. Bežić passt de bal zonder na te denken. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord R - LAQUIN 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord R 30%, LAQUIN 70%.
Feyenoord R - LAQUIN 3:1

50e minuut.
Farías speelt de bal door. Giggѕ met een sublieme pass. Lefkowicz is nu in balbezit. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami draait met de bal, schiet en ... Paal! Berry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Velciu rent richting de bal. Isaković onderschept slim de pass. Isaković passt de bal zonder na te denken. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Szmigiel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rejkowski. Szmigiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Bežić met een snel genomen vrije trap. Velciu krijgt zijn hoofd ertegen. Degano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Szmigiel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nava neemt vlug de vrije trap. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea haalt uit met een fantastische trap. Berry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord R - LAQUIN 4:1

75e minuut.
Velciu met een sublieme pass. Szmigiel rent richting de bal. Perea begaat een overtreding. Szmigiel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szmigiel kan niet meer verder spelen. Farías komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Capria passt de bal in één keer door. Giggѕ rent richting de bal. Bežić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bežić krijgt een gele kaart. Giggѕ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farías zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord R - LAQUIN 5:1

87e minuut.
Nava geeft een hoge lob. Taliani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giggѕ. Giggѕ krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Perea kan de bal niet met de borst controleren. Capria rent richting de bal. Perea onderschept slim de pass. Perea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord R 23%, LAQUIN 77%.
Feyenoord R - LAQUIN 5:1