Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyna Team Meraki
532 Tactiek YOMANDOAQUI
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
26.4 gemiddelde waardering 48.2
poor Schieten solid
average Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Wawrzyńczok onderschept slim de pass. Wawrzyńczok geeft een hoge lob. Medina heeft problemen om de bal te vangen. Carmellato rent richting de bal. Carmellato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vreća met een snelle inworp. De la Torre geeft de bal voor. Daar is Marwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gros heeft problemen om de bal te vangen. Riestra is nu in balbezit. Gros onderschept slim de pass. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:1

18e minuut.
Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański geeft een hoge lob. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato schiet op doel. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Beltrán probeert naar een medespeler te passen. Zúñiga heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciapulewicz. Ciapulewicz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyńczok verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyńczok geeft een hoge lob. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato schiet op doel. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:2

28e minuut.
De la Torre kopt de bal weg. Pazura is nu in balbezit. Pazura geeft een lange en hoge pass. Carmellato kopt de bal weg. Vreća geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De la Torre passt de bal in één keer door. Vreća bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreća passt de bal zonder na te denken. Carmellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmellato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Beltrán de bal. De la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. De la Torre speelt de bal door. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Beltrán is nu in balbezit. Wawrzyńczok onderschept slim de pass. Wawrzyńczok geeft een hoge lob. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Escobedo met een sublieme pass. Gros probeert de bal aan de voet te houden. Vreća met een sublieme pass. Carmellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmellato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Čada kopt de bal weg. Pazura probeert naar een medespeler te passen. Vreća speelt de bal door. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Pazura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Torre is nu in balbezit. De la Torre geeft een lange en hoge pass. Carmellato krijgt zijn hoofd ertegen. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Vreća rent richting de bal. Vreća passt de bal zonder na te denken. Gros rent richting de bal. Gros schiet op doel. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:3

45e minuut.
Gros speelt de bal door. Carmellato heeft problemen om de bal te vangen. Lamminmäki is nu in balbezit. Carmellato onderschept slim de pass. Carmellato draait met de bal, schiet en ... Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 78%, Meraki 22%.
Reyna Team - Meraki 0:3

46e minuut.
Pazura rent richting de bal. Pazura geeft een lange en hoge pass. Riestra heeft problemen om de bal te vangen. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazura met de inworp. De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre geeft de bal voor. Carmellato maakt een snoekduik en kopt de bal. Escobedo bokst de bal weg.

61e minuut.
Carmellato kopt de bal weg. Vidrio probeert de bal aan de voet te houden. Lamminmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Medina rent richting de bal. Medina geeft een hoge lob. De la Torre kopt de bal weg. Carmellato rent richting de bal. Carmellato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De la Torre heeft problemen om de bal te vangen. De la Torre met een sublieme pass. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:4

69e minuut.
Marwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco geeft een lange en hoge pass. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Klungelig pakt Roztoczański de bal. Roztoczański passt de bal met de wreef. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. Canan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 1:4

76e minuut.
Carmellato is nu in balbezit. Carmellato passt de bal in één keer door. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 1:5

77e minuut.
De la Torre rent richting de bal. De la Torre geeft een lange en hoge pass. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 1:6

82e minuut.
Wawrzyńczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa passt de bal zonder na te denken. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán haalt uit met een fantastische trap. Canan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Vreća rent richting de bal. Vreća passt de bal met de wreef. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz geeft een lange en hoge pass. Gros maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De la Torre is nu in balbezit. De la Torre passt de bal met de wreef. Gros rent richting de bal. Gros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 69%, Meraki 31%.
Reyna Team - Meraki 1:7