Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ejército Rojo Soviético FC Germania FV
Nueva Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.4 gemiddelde waardering 21.1
good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen weak


8e minuut.
Radu passt de bal in één keer door. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui passt de bal met de wreef. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal met de wreef. Fierro is nu in balbezit. Zeron onderschept slim de pass. Zeron geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Oteo speelt de bal door. Klungelig pakt Radu de bal. Radu probeert naar een medespeler te passen. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madureira met een sublieme pass. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Corona heeft problemen om de bal te vangen. Corona speelt de bal door. Stephen rent richting de bal. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejército Rojo Soviético FC 40%, Germania FV 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ejército Rojo Soviético FC - Germania FV 0:0

52e minuut.
Fierro rent richting de bal. Zeron onderschept slim de pass. Zeron passt de bal met de wreef. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Radu met een snelle inworp. Madureira rent richting de bal. Madureira passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mika de bal. Mika draait met de bal, schiet en ... Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fierro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel. Caballero probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Germania FV 1:0

62e minuut.
Zeron rent richting de bal. Zeron passt de bal in één keer door. Radu rent richting de bal. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Villagómez geeft de bal voor. Klungelig pakt Caballero de bal. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Germania FV 2:0

79e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa geeft een hoge lob. Ortega kan de bal niet met de borst controleren. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejército Rojo Soviético FC - Germania FV 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejército Rojo Soviético FC 29%, Germania FV 71%.
Ejército Rojo Soviético FC - Germania FV 3:0