Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros del Atlas FC La Maquina
Colle Atk Tactiek 442
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 24.5
good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen weak


6e minuut.
Salzano onderschept slim de pass. Salzano geeft een lange en hoge pass. Daar is Monzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Daar is Ibarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. Monzón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Adriano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olmedo rent richting de bal. Olmedo passt de bal zonder na te denken. Villazón rent richting de bal. Villazón haalt uit met een fantastische trap. Morozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salzano geeft een hoge lob. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah schiet op doel. Montes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Ugalde komt het veld opgelopen. Espericueta komt het veld opgelopen. Bergsma komt het veld opgelopen. Fedorchenko komt het veld opgelopen. Guerrero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros del Atlas FC 37%, La Maquina 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros del Atlas FC - La Maquina 0:0

54e minuut.
Zúñiga kopt de bal weg. Bergsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergsma met een sublieme pass. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Montes trapt de bal weg. Fedorchenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Hannah de bal. Hannah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fedorchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchenko speelt de bal door. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros del Atlas FC - La Maquina 1:0

65e minuut.
Espericueta rent richting de bal. Bergsma is nu in balbezit. Bergsma met een sublieme pass. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Ugalde speelt de bal door. Hannah is nu in balbezit. Hannah schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros del Atlas FC - La Maquina 2:0

71e minuut.
Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baca passt de bal zonder na te denken. Ugalde is nu in balbezit. Ugalde geeft de bal voor. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Monzón probeert de bal aan de voet te houden. Hannah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros del Atlas FC - La Maquina 3:0

80e minuut.
Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergsma speelt de bal door. Hannah is nu in balbezit. Hannah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros del Atlas FC - La Maquina 4:0

82e minuut.
Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo passt de bal zonder na te denken. Fedorchenko met een sublieme pass. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Vizcarra de bal. Fedorchenko is nu in balbezit. Fedorchenko speelt de bal door. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros del Atlas FC 19%, La Maquina 81%.
Guerreros del Atlas FC - La Maquina 4:0