Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guacamole Petroleros
Totopos Tactiek Gasolina
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
5 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Agbuya onderschept slim de pass. Shinoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Agbuya zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Agbuya naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Shinoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iniestra probeert de bal met de borst te controleren. Wat een zware overtreding van Pacheco ... Strafschop! Iniestra raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Iniestra neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ugrinov speelt de bal door. Bonforte kopt de bal weg. Klungelig pakt Heerkes de bal. Heerkes geeft een hoge lob. Ugrinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bonforte kopt de bal weg. Adame rent richting de bal. Adame geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pérez de bal. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ugrinov met een sublieme pass. Miąskiewicz rent richting de bal. Bonforte begaat een overtreding. Bonforte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guacamole 34%, Petroleros 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guacamole - Petroleros 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guacamole 37%, Petroleros 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guacamole - Petroleros 0:0