Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta FC. Loros U de Colima
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 44.9
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Santos rent richting de bal. Colonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Colonna probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tiscareño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pavanello rent richting de bal. Pavanello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal in één keer door. Pavanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanello schiet op doel. Tiscareño maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Čokorilo speelt de bal door. Pavanello rent richting de bal. Rangel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rangel krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Milián is nu in balbezit. Milián geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colonna met de inworp. Santos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tiscareño probeert naar een medespeler te passen. Nuño kopt de bal weg. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Viliardos verovert de bal door een tackle van achteren. Viliardos speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Tiscareño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - Loros U de Colima 0:1

40e minuut.
Viliardos passt de bal met de wreef. Pavanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanello speelt de bal door. Klungelig pakt Santos de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tiscareño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - Loros U de Colima 0:2

44e minuut.
Daar is Rangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viliardos rent richting de bal. Viliardos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Santos de bal. Santos schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - Loros U de Colima 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta FC. 79%, Loros U de Colima 21%.
Sparta FC. - Loros U de Colima 0:3

47e minuut.
Sadecki geeft de bal voor. Santos controleert de bal met de borst. Santos geeft de bal voor. Viliardos kopt de bal weg. Norte heeft problemen om de bal te vangen. Tiscareño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez geeft de bal voor. Santos kopt de bal weg. Pavanello is nu in balbezit. Pavanello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Viliardos is nu in balbezit. Viliardos geeft een lange en hoge pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. Tiscareño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - Loros U de Colima 0:4

69e minuut.
Milián kopt de bal weg. Rangel heeft problemen om de bal te vangen. Viliardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viliardos geeft een lange en hoge pass. Santos springt en kopt de bal. Tiscareño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel passt de bal in één keer door. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel. Tiscareño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Iniestra is nu in balbezit. Pavanello rent richting de bal. Klungelig pakt Santos de bal. Viliardos is nu in balbezit. Pavanello rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Viliardos onderschept slim de pass. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta FC. - Loros U de Colima 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta FC. 74%, Loros U de Colima 26%.
Sparta FC. - Loros U de Colima 0:5