Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PIRATAS Lopez
Normal Tactiek 424
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Nicoletti met de inworp. Klungelig pakt Solorio de bal. Villanueva rent richting de bal. Solorio verovert de bal door een tackle van achteren. Solorio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Santana met een sublieme pass. Villanueva is nu in balbezit. Solorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solorio krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez onderschept slim de pass. Martínez met een sublieme pass. Valdivia rent richting de bal. Valdivia draait met de bal, schiet en ... Jáuregui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIRATAS - Lopez 0:1

28e minuut.
Lozano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saucedo komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Solorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorio met een sublieme pass. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PIRATAS - Lopez 1:1

41e minuut.
Briones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo met een sublieme pass. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIRATAS - Lopez 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIRATAS 57%, Lopez 43%.
FC PIRATAS - Lopez 1:2

46e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra speelt de bal door. Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez rent richting de bal. Vélez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Villanueva met een sublieme pass. Saucedo is nu in balbezit. Sol maakt een afschuwelijke overtreding. Sol krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bocanegra kopt de bal weg. Tavares probeert de bal aan de voet te houden. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIRATAS - Lopez 1:3

59e minuut.
Martínez rent richting de bal. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares is nu in balbezit. Martínez onderschept slim de pass. Martínez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Briones verovert de bal door een tackle van achteren. Briones geeft de bal voor. Luque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra passt de bal zonder na te denken. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Tavares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bocanegra speelt de bal door. Klungelig pakt Jáuregui de bal. Jáuregui speelt de bal door. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. Luque kopt de bal weg. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIRATAS 72%, Lopez 28%.
FC PIRATAS - Lopez 1:3