Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veracruz fc Esel Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 22.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ríos onderschept slim de pass. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Norasco met een sublieme pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Saucedo is nu in balbezit. Ríos onderschept slim de pass. Ríos passt de bal met de wreef. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ... Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

12e minuut.
Saucedo geeft een hoge lob. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez passt de bal zonder na te denken. Norasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Norasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ríos onderschept slim de pass. Gutiérrez rent richting de bal. Santana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veracruz fc 64%, Esel Fc 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Veracruz fc - Esel Fc 0:0

48e minuut.
Barragán passt de bal zonder na te denken. Norasco rent richting de bal. Osuna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osuna krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Cariño verovert de bal door een tackle van achteren. Cariño passt de bal met de wreef. Romero speelt de bal door. Norasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Norasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elokan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ríos met een snel genomen vrije trap. Chabrán met een sublieme pass. Meléndez speelt de bal door. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ... Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Cariño onderschept slim de pass. Ríos geeft een lange en hoge pass. Morelos is nu in balbezit. Elokan onderschept slim de pass. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Elokan is nu in balbezit. Romero onderschept slim de pass. Romero probeert naar een medespeler te passen. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veracruz fc - Esel Fc 1:0

78e minuut.
Ríos passt de bal zonder na te denken. Elokan rent richting de bal. Elokan passt de bal zonder na te denken. Norasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Norasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Veracruz fc - Esel Fc 1:1

80e minuut.
Osuna rent richting de bal. Norasco verovert de bal door een tackle van achteren. Norasco met een sublieme pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veracruz fc 56%, Esel Fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Veracruz fc - Esel Fc 1:1