Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4 a 0 y se fueron Cachilo FC
532a Tactiek 52W2 Primera
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
76.8 gemiddelde waardering 68.5
formidable Schieten formidable
outstanding Passen excellent
magical Verdedigen incredible


6e minuut.
Drăguş rent richting de bal. Drăguş met een sublieme pass. Rothchild is nu in balbezit. Rothchild draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 a 0 y se fueron - Cachilo FC 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wakulczyk met de inworp. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan geeft de bal voor. Rothchild springt en kopt de bal. Jordaan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Olbiński geeft een lange en hoge pass. Giesso rent richting de bal. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel. Schramm maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kasilyan met een snelle inworp. Wakulczyk met een sublieme pass. Kasilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan geeft een lange en hoge pass. Rothchild maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński geeft de bal voor. Namunkura heeft problemen om de bal te vangen. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
4 a 0 y se fueron - Cachilo FC 1:1

31e minuut.
Kelek kopt de bal weg. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rothchild rent richting de bal. Rothchild draait met de bal, schiet en ... Jordaan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Flores met een sublieme pass. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński geeft een lange en hoge pass. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Trío Zabala geeft de bal voor. Bradu is nu in balbezit. Rothchild verovert de bal door een tackle van achteren. Rothchild schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4 a 0 y se fueron - Cachilo FC 1:2

39e minuut.
Tuasalamony met een snelle inworp. Drăguş is nu in balbezit. Yashodhan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drăguş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 a 0 y se fueron 56%, Cachilo FC 44%.
4 a 0 y se fueron - Cachilo FC 1:2

46e minuut.
Bolles komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Drăguş geeft de bal voor. Rothchild bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomašević. Rothchild is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Drăguş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

58e minuut.
Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş passt de bal zonder na te denken. Kasilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan geeft een lange en hoge pass. Rothchild krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Inworp. Penna komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Olbiński is nu in balbezit. Olbiński passt de bal zonder na te denken. Penna rent richting de bal. Penna draait met de bal, schiet en ... Schramm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
4 a 0 y se fueron - Cachilo FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 a 0 y se fueron 45%, Cachilo FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
4 a 0 y se fueron - Cachilo FC 2:2