Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Cicloneta F.C Gauss FC
La Cicloneta B Tactiek a ver que onda
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 40.2
average Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen good


6e minuut.
Hidalgo speelt de bal door. Gavaldà heeft problemen om de bal te vangen. Răileanu is nu in balbezit. Gavaldà onderschept slim de pass. Gavaldà draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gavaldà onderschept slim de pass. Gavaldà met een sublieme pass. Pawenta is nu in balbezit. Fangueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Fangueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Gauss FC 1:0

15e minuut.
Eguren is nu in balbezit. Forster rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eguren. Eguren krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Makuch probeert de bal met de borst te controleren. Novočka bereikt de bal nog maar net als eerste. Novočka passt de bal in één keer door. Eguren is nu in balbezit. Eguren schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ordoñez kopt de bal weg. Eguren is nu in balbezit. Eguren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ordoñez krijgt een gele kaart. Szamotulski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Makuch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marin is nu in balbezit. Hidalgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hidalgo krijgt een gele kaart. Marin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Guti onderschept slim de pass. Hidalgo rent richting de bal. Guti onderschept slim de pass. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel. Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Marin onderschept slim de pass. Marin probeert naar een medespeler te passen. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. Ordoñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cicloneta F.C 70%, Gauss FC 30%.
La Cicloneta F.C - Gauss FC 1:0

88e minuut.
Pawenta onderschept slim de pass. Pawenta geeft de bal voor. Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Cicloneta F.C - Gauss FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cicloneta F.C 58%, Gauss FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Cicloneta F.C - Gauss FC 1:1