Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: CA3F Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3347
CA3F La Sosias
Normal Tactiek Grijalbo
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 48
average Schieten excellent
weak Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Bonnaud speelt de bal door. Gwiazdowski is nu in balbezit. Karotka rent richting de bal. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Hass trapt de bal weg. Skinta rent richting de bal. Skinta passt de bal in één keer door. Gwiazdowski rent richting de bal. Cardozo onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pelé zal de hoekschop nemen. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - La Sosias 0:1

9e minuut.
Gwiazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Gwiazdowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karotka de bal. Karotka haalt uit met een fantastische trap. Hass maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - La Sosias 0:2

19e minuut.
Skinta speelt de bal door. Karotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karotka passt de bal met de wreef. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud speelt de bal door. Skinta speelt de bal door. Daar is Gwiazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwiazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - La Sosias 0:3

25e minuut.
Pelé met een sublieme pass. Karotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karotka passt de bal zonder na te denken. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - La Sosias 0:4

34e minuut.
Pelé probeert naar een medespeler te passen. Karotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karotka met een sublieme pass. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Sebestyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinta verovert de bal door een tackle van achteren. Skinta speelt de bal door. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Merilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Karotka verovert de bal door een tackle van achteren. Karotka met een sublieme pass. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA3F 70%, La Sosias 30%.
CA3F - La Sosias 0:4

51e minuut.
Tvrdić speelt de bal door. Pelé speelt de bal door. Daar is Karotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karotka geeft een hoge lob. Hass werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - La Sosias 0:5

55e minuut.
Grecu onderschept slim de pass. Skinta rent richting de bal. Skinta probeert naar een medespeler te passen. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - La Sosias 0:6

57e minuut.
Atton bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinta onderschept slim de pass. Skinta passt de bal met de wreef. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ... Hass bokst de bal weg.

59e minuut.
Gavrilă speelt de bal door. Pelé rent richting de bal. Pelé passt de bal in één keer door. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cardozo passt de bal met de wreef. Daar is Bonnaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - La Sosias 0:7

71e minuut.
Bonnaud probeert naar een medespeler te passen. Skinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinta speelt de bal door. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pelé passt de bal zonder na te denken. Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud met een sublieme pass. Gwiazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Gwiazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - La Sosias 0:8

78e minuut.
Pelé passt de bal met de wreef. Gwiazdowski speelt de bal door. Karotka rent richting de bal. Karotka haalt uit met een fantastische trap. Hass probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - La Sosias 0:9

82e minuut.
Inworp. Pandaman komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt Cardozo de bal. Gwiazdowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Gwiazdowski de bal. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - La Sosias 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA3F 61%, La Sosias 39%.
CA3F - La Sosias 0:10