Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: La Sosias Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3045
La Sosias Ruben1970
Grijalbo Tactiek Prueba Lucas
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 40.1
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Pelé geeft een lange en hoge pass. Karotka geeft de bal voor. Gwiazdowski is nu in balbezit. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - Ruben1970 1:0

14e minuut.
Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud probeert naar een medespeler te passen. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - Ruben1970 2:0

23e minuut.
Karotka is nu in balbezit. Karotka probeert naar een medespeler te passen. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Gavrilă speelt de bal door. Pelé is nu in balbezit. Pelé geeft de bal voor. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud schiet op doel. Prokop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - Ruben1970 3:0

41e minuut.
Ciświcki kopt de bal weg. Türkü met een sublieme pass. Pelé kopt de bal weg. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sosias 42%, Ruben1970 58%.
La Sosias - Ruben1970 3:0

46e minuut.
Pora komt het veld opgelopen. Roberts komt het veld opgelopen. Niedermayer komt het veld opgelopen. Štriupkus komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Leśnodorski geeft de bal voor. Bonnaud rent richting de bal. Pora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pora krijgt een gele kaart.

50e minuut.
de Bie bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorc onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pora. Pora krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Karotka probeert naar een medespeler te passen. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé passt de bal zonder na te denken. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mantello rent richting de bal. Urushadze begaat een overtreding. Mantello raakt geblesseerd tijdens het duel. Teletubiański komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Štriupkus geeft een lange en hoge pass. Gavrilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavrilă geeft de bal voor. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap. Prokop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bonnaud passt de bal zonder na te denken. Karotka probeert naar een medespeler te passen. Urushadze heeft problemen om de bal te vangen. Urushadze draait met de bal, schiet en ... Prokop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - Ruben1970 4:0

80e minuut.
Mantello kopt de bal weg. Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud geeft de bal voor. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze draait met de bal, schiet en ... Prokop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Acampa heeft problemen om de bal te vangen. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Prokop met een sublieme pass. Škorc probeert naar een medespeler te passen. Acampa controleert de bal met de borst. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap. Prokop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - Ruben1970 5:0

86e minuut.
Dudek is nu in balbezit. Tvrdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek onderschept slim de pass. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański schiet op doel. Türkü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sosias 36%, Ruben1970 64%.
La Sosias - Ruben1970 5:0