Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IRIS DELIA FC Patio Preda
taty2 Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 33.9
very good Schieten adequate
adequate Passen weak
very good Verdedigen average


3e minuut.
Marză passt de bal zonder na te denken. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu passt de bal zonder na te denken. Tessera rent richting de bal. Tessera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kempf probeert de bal aan de voet te houden. Dulkai rent richting de bal. Dulkai passt de bal zonder na te denken. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tessera is nu in balbezit. Tessera draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fortarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortarel passt de bal zonder na te denken. Hromják is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera draait met de bal, schiet en ... Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Fortarel speelt de bal door. Dulkai rent richting de bal. Dulkai geeft de bal voor. Tessera is nu in balbezit. Tessera draait met de bal, schiet en ... Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Fortarel geeft een hoge lob. Hromják kopt de bal weg. Fortarel probeert naar een medespeler te passen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel. Serrano bokst de bal weg.

33e minuut.
Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulkai verovert de bal door een tackle van achteren. Dulkai passt de bal in één keer door. Aguilera rent richting de bal. Aguilera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Garitano is nu in balbezit. Garitano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fortarel de bal. Dulkai rent richting de bal. Dulkai geeft een hoge lob. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Tessera rent richting de bal. Dedoni verovert de bal door een tackle van achteren. Dedoni passt de bal in één keer door. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRIS DELIA FC 35%, Patio Preda 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IRIS DELIA FC - Patio Preda 0:0

46e minuut.
Dedoni is nu in balbezit. Tessera verovert de bal door een tackle van achteren. Tessera passt de bal in één keer door. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempf geeft een hoge lob. Moigneu probeert de bal aan de voet te houden. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dulkai rent richting de bal. Dulkai speelt de bal door. Fortarel speelt de bal door. Tessera is nu in balbezit. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Statu geeft de bal voor. Aguilera kopt de bal weg. Tessera is nu in balbezit. Tessera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - Patio Preda 1:0

68e minuut.
Wink geeft een hoge lob. Inworp. Statu met de inworp. Fortarel is nu in balbezit. Fortarel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Statu is nu in balbezit. Statu geeft een lange en hoge pass. Hromják is nu in balbezit. Hromják passt de bal zonder na te denken. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Statu zal de hoekschop nemen. Tessera krijgt zijn hoofd ertegen. Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Tessera rent richting de bal. Kefakis is nu in balbezit. Tessera onderschept slim de pass. Tessera haalt uit met een fantastische trap. Wink probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Statu zal de hoekschop nemen. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - Patio Preda 2:0

90e minuut.
Statu is nu in balbezit. Statu geeft de bal voor. Hromják kopt de bal weg. Klungelig pakt Tessera de bal. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRIS DELIA FC 16%, Patio Preda 84%.
IRIS DELIA FC - Patio Preda 2:0