Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: Ruben1970 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8399
Ruben1970 La Cicloneta F.C
Prueba Lucas Tactiek La Cicloneta B
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
34.8 gemiddelde waardering 34.9
good Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Niedermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Niedermayer speelt de bal door. Benmbarek is nu in balbezit. Dudek is nu in balbezit. Dudek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kołakowski trapt de bal weg van het doel. Pora kopt de bal weg. Daar is Niedermayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek schiet op doel. Kołakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Forster kopt de bal weg. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft een hoge lob. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Dudek kopt de bal weg. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benmbarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benmbarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 47%, La Cicloneta F.C 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruben1970 - La Cicloneta F.C 0:0

52e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora verovert de bal door een tackle van achteren. Pora geeft een lange en hoge pass. Dudek rent richting de bal. Dudek draait met de bal, schiet en ... Kołakowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Fangueiro probeert de bal aan de voet te houden. Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangueiro onderschept slim de pass. Fangueiro schiet op doel. Serrano Eugui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Štriupkus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek draait met de bal, schiet en ... Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Isoba de bal. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ciemerych geeft een lange en hoge pass. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer speelt de bal door. Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek schiet op doel. Paal! Kołakowski bokst de bal weg.

89e minuut.
Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bajorski de bal. Dudek rent richting de bal. Dudek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 45%, La Cicloneta F.C 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruben1970 - La Cicloneta F.C 0:0