Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guernica City F.C. La Sosias
442 Tactiek Grijalbo
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Bonnaud met de inworp. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Simsoński is nu in balbezit. Simsoński haalt uit met een fantastische trap. Béres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Urushadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urushadze passt de bal in één keer door. Simsoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Simsoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iványi. Urushadze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Urushadze kan niet meer verder spelen. Magrino komt het veld opgelopen. Simsoński wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Magrino heeft problemen om de bal te vangen. Kwiecień is nu in balbezit. Kwiecień passt de bal met de wreef. Simsoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Simsoński draait met de bal, schiet en ... De Canck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Simsoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Béres. Eliaçık raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Simsoński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrino haalt uit met een fantastische trap. De Canck bokst de bal weg. Simsoński is nu in balbezit. Simsoński haalt uit met een fantastische trap. Béres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - La Sosias 0:1

23e minuut.
Magrino speelt de bal door. Simsoński rent richting de bal. Martirena is nu in balbezit. Simsoński onderschept slim de pass. Simsoński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Karl onderschept slim de pass. Karl met een sublieme pass. McAllister heeft problemen om de bal te vangen. McAllister haalt uit met een fantastische trap. Türkü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bonnaud met een sublieme pass. Simsoński bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonnaud zal de hoekschop nemen. Magrino heeft problemen om de bal te vangen. De Canck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sieradzki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eliaçık met de inworp. Kwiecień speelt de bal door. Bonnaud geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Béres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Magrino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - La Sosias 0:2

41e minuut.
Eliaçık speelt de bal door. Bonnaud heeft problemen om de bal te vangen. Bonnaud speelt de bal door. Magrino is nu in balbezit. Magrino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica City F.C. 66%, La Sosias 34%.
Guernica City F.C. - La Sosias 0:2

47e minuut.
Martirena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scienza komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skinta komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud passt de bal zonder na te denken. Simsoński is nu in balbezit. Magrino is nu in balbezit. Magrino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Scienza heeft problemen om de bal te vangen. Kwiecień probeert naar een medespeler te passen. Simsoński is nu in balbezit. Simsoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - La Sosias 0:3

68e minuut.
Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Iványi is nu in balbezit. Bonnaud is nu in balbezit. Simsoński rent richting de bal. Béres onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tvrdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skinta de bal. Magrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud passt de bal in één keer door. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrino rent richting de bal. Magrino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Rzeszutek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień met een sublieme pass. Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinta verovert de bal door een tackle van achteren. Skinta schiet op doel. De Canck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Tvrdić speelt de bal door. Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud geeft de bal voor. Simsoński krijgt zijn hoofd ertegen. De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica City F.C. - La Sosias 0:4

90e minuut.
Sieradzki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skinta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwiecień is nu in balbezit. Kwiecień speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica City F.C. 70%, La Sosias 30%.
Guernica City F.C. - La Sosias 0:4