Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IRIS DELIA FC Guernica City F.C.
taty2 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
13% Spel op eigen helft 87%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 36
formidable Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Martirena rent richting de bal. Fortarel rent richting de bal. Fortarel passt de bal in één keer door. Tessera is nu in balbezit. Tessera haalt uit met een fantastische trap. De Canck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Béres probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Statu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aguilera rent richting de bal. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - Guernica City F.C. 1:0

6e minuut.
Fortarel met een sublieme pass. Iványi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera haalt uit met een fantastische trap. De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - Guernica City F.C. 2:0

8e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu passt de bal zonder na te denken. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sieradzki kopt de bal weg. Rygielski controleert de bal met de borst. Taini probeert naar een medespeler te passen. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De Canck trapt de bal weg van het doel. Nascimben heeft problemen om de bal te vangen. Statu met een sublieme pass. Tessera is nu in balbezit. Tessera haalt uit met een fantastische trap. De Canck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Piñeiro heeft problemen om de bal te vangen. Piñeiro met een sublieme pass. Béres is nu in balbezit. Tessera verovert de bal door een tackle van achteren. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Statu geeft de bal voor. Aguilera kopt de bal weg. Tessera rent richting de bal. Tessera draait met de bal, schiet en ... De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - Guernica City F.C. 3:0

17e minuut.
Pistrui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nascimben de bal. Tessera verovert de bal door een tackle van achteren. Tessera geeft een hoge lob. Aguilera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Taini speelt de bal door. Statu rent richting de bal. Statu passt de bal zonder na te denken. Tessera is nu in balbezit. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Canck trapt de bal weg. Statu kopt de bal weg. Tessera rent richting de bal. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sieradzki onderschept slim de pass. Sieradzki geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fortarel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aguilera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Sieradzki met een harde bal richting middenveld. Statu speelt de bal door. Tessera heeft problemen om de bal te vangen. Tessera draait met de bal, schiet en ... De Canck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sieradzki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tessera de bal. Tessera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera draait met de bal, schiet en ... De Canck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - Guernica City F.C. 4:0

29e minuut.
Tessera passt de bal met de wreef. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera draait met de bal, schiet en ... Sieradzki verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tessera is nu in balbezit. Sieradzki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tessera raakt geblesseerd tijdens het duel. Fortarel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De Canck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - Guernica City F.C. 5:0

34e minuut.
Taini is nu in balbezit. Taini passt de bal in één keer door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel. De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - Guernica City F.C. 6:0

38e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu passt de bal zonder na te denken. Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera onderschept slim de pass. Tessera haalt uit met een fantastische trap. De Canck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Béres geeft de bal voor. Statu is nu in balbezit. Statu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tessera de bal. Tessera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Scienza is nu in balbezit. Taini onderschept slim de pass. Taini probeert naar een medespeler te passen. Aguilera rent richting de bal. Aguilera draait met de bal, schiet en ... De Canck bokst de bal weg.

42e minuut.
Tessera probeert naar een medespeler te passen. Iványi is nu in balbezit. Tessera begaat een overtreding. Tessera krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Taini met een snelle inworp. Iványi is nu in balbezit. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. Béres probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRIS DELIA FC 14%, Guernica City F.C. 86%.
IRIS DELIA FC - Guernica City F.C. 6:0

47e minuut.
Fortarel is nu in balbezit. Béres verovert de bal door een tackle van achteren. Béres speelt de bal door. Tessera is nu in balbezit. Tessera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Angulo rent richting de bal. Ventimiglia verovert de bal door een tackle van achteren. Ventimiglia passt de bal met de wreef. Tessera heeft problemen om de bal te vangen. Tessera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De Canck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - Guernica City F.C. 7:0

53e minuut.
Fortarel passt de bal met de wreef. Aguilera rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rygielski ... Strafschop! Rygielski krijgt een gele kaart. Aguilera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tessera neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
IRIS DELIA FC - Guernica City F.C. 8:0

57e minuut.
Martirena is nu in balbezit. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tessera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tessera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fortarel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fortarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortarel passt de bal zonder na te denken. Statu met een sublieme pass. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Garitano met een sublieme pass. Statu speelt de bal door. Tessera is nu in balbezit. Tessera schiet op doel. De Canck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Béres is nu in balbezit. Béres geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortarel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fortarel met een sublieme pass. Klungelig pakt Taini de bal. Taini met een sublieme pass. Tessera is nu in balbezit. Tessera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Fortarel onderschept slim de pass. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Béres begaat een overtreding. Tessera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Statu met een snel genomen vrije trap. Tessera springt en kopt de bal. De Canck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRIS DELIA FC 12%, Guernica City F.C. 88%.
IRIS DELIA FC - Guernica City F.C. 8:0