Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onix F.C Orden y progreso
532 Tactiek a
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 30.6
weak Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen average


6e minuut.
Daar is Craviotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Craviotto speelt de bal door. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onix F.C - Orden y progreso 0:1

11e minuut.
Nappa met een sublieme pass. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan passt de bal zonder na te denken. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Michelena rent richting de bal. Michelena geeft de bal voor. Inworp. Nappa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peixoto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Michelena trapt de bal weg van het doel. Principiano kopt de bal weg. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rodríguez Alcobendas speelt de bal door. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa passt de bal zonder na te denken. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz haalt uit met een fantastische trap. Degese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Nappa rent richting de bal. Nappa geeft een lange en hoge pass. Huenten heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zaferalan rent richting de bal. Zaferalan geeft een hoge lob. Peixoto springt en kopt de bal. Degese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Principiano geeft de bal voor. Daar is Szalbierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huenten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huenten krijgt een gele kaart. Szalbierz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szalbierz neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onix F.C 80%, Orden y progreso 20%.
Onix F.C - Orden y progreso 0:1

46e minuut.
Ruivo komt het veld opgelopen. Melinao komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Principiano passt de bal zonder na te denken. Zaferalan rent richting de bal. Zaferalan met een sublieme pass. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Peixoto is nu in balbezit. Principiano is nu in balbezit. Principiano passt de bal in één keer door. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz haalt uit met een fantastische trap. Degese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Wylde geeft een hoge lob. Inworp. Zaferalan met de inworp. Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Gaon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onix F.C 78%, Orden y progreso 22%.
Onix F.C - Orden y progreso 0:1