Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuartetero Animals de La Patria
4-4-2 Tactiek ...del Narigón!
62% Balbezit 38%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Cegueta speelt de bal door. Verriest is nu in balbezit. Verriest passt de bal in één keer door. de Roover bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roover haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jole onderschept slim de pass. Sicilia is nu in balbezit. Erpençe verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villazón zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Samojeden rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - Animals de La Patria 0:1

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villazón neemt de hoekschop. Daar is Sicilia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samojeden rent richting de bal. Samojeden draait met de bal, schiet en ... Jurczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Wawrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Carlfjord rent richting de bal. Carlfjord passt de bal zonder na te denken. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan haalt uit met een fantastische trap. Belgrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pashkus kopt de bal weg. Šarović is nu in balbezit. Šarović passt de bal met de wreef. Cheuquian rent richting de bal. Cheuquian draait met de bal, schiet en ... Belgrano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuartetero 46%, Animals de La Patria 54%.
Cuartetero - Animals de La Patria 0:1

78e minuut.
Ibarguren met een sublieme pass. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest geeft de bal voor. Samojeden krijgt zijn hoofd ertegen. Jurczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuartetero - Animals de La Patria 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuartetero 47%, Animals de La Patria 53%.
Cuartetero - Animals de La Patria 0:2