Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skull Trooper La Rosales
523 ATT Tactiek gol
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 41.6
formidable Schieten very good
solid Passen average
good Verdedigen very good


9e minuut.
Szaranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz geeft een lange en hoge pass. Sobczyk kopt de bal weg. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Sobczyk kan de bal niet met de borst controleren. Sobczyk geeft een hoge lob. Moşneguţu kan de bal niet met de borst controleren. Viczián rent richting de bal. Viczián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 1:0

14e minuut.
Szaranowicz geeft een lange en hoge pass. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk probeert naar een medespeler te passen. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Schnaiderman rent richting de bal. Thier rent richting de bal. Thier geeft een hoge lob. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Herren passt de bal met de wreef. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti geeft de bal voor. Sobczyk kan de bal niet met de borst controleren. Sobczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila met een sublieme pass. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 2:0

24e minuut.
Thier neemt vlug de vrije trap. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassold tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinotti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pinotti kan niet meer verder spelen. Dertycia komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ávila onderschept slim de pass. Ávila met een sublieme pass. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk schiet op doel. Kiermasz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 3:0

26e minuut.
Ávila geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sobczyk stond buitenspel. Alfano neemt vlug de vrije trap. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fassold kopt de bal weg. Caçapava speelt de bal door. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. Kiermasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 4:0

31e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... Kiermasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 5:0

32e minuut.
Ávila passt de bal in één keer door. Szaranowicz rent richting de bal. Szaranowicz geeft de bal voor. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Kiermasz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

40e minuut.
Etchart passt de bal met de wreef. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal in één keer door. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... Kiermasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 6:0

43e minuut.
Thier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fassold rent richting de bal. Herren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herren krijgt een gele kaart. Fassold is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podgórny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Henny heeft problemen om de bal te vangen. Henny schiet op doel. Caçapava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Siti passt de bal in één keer door. Etchart is nu in balbezit. Etchart met een sublieme pass. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny draait met de bal, schiet en ... Caçapava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skull Trooper 37%, La Rosales 63%.
Skull Trooper - La Rosales 6:0

47e minuut.
Quiroga rent richting de bal. Schnaiderman verovert de bal door een tackle van achteren. Schnaiderman geeft een lange en hoge pass. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Arano is nu in balbezit. Arano geeft een lange en hoge pass. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Viczián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viczián schiet op doel. Kiermasz bokst de bal weg. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 7:0

60e minuut.
Herren is nu in balbezit. Herren speelt de bal door. Dertycia geeft een lange en hoge pass. Schnaiderman springt en kopt de bal. Kiermasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 8:0

63e minuut.
Klungelig pakt Sobczyk de bal. Dumortier is nu in balbezit. Sobczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 9:0

65e minuut.
Sobczyk passt de bal met de wreef. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal zonder na te denken. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk schiet op doel. Kiermasz bokst de bal weg.

67e minuut.
Buitenspel voor Sobczyk. Goede buitenspelval van de verdediging. Dumortier neemt vlug de vrije trap. Henny rent richting de bal. Henny draait met de bal, schiet en ... Caçapava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 9:1

72e minuut.
Buitenspel voor Schnaiderman. Goede buitenspelval van de verdediging. Thier maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szaranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassold verovert de bal door een tackle van achteren. Fassold draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Podgórny rent richting de bal. Podgórny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 9:2

74e minuut.
Dumortier neemt vlug de vrije trap. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava speelt de bal door. Ávila kopt de bal weg. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 10:2

77e minuut.
Moşneguţu speelt de bal door. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier geeft een hoge lob. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. Kiermasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 11:2

80e minuut.
Alfano is nu in balbezit. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Henny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podgórny legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Arano heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Alfano. Goede buitenspelval van de verdediging. Etchart neemt vlug de vrije trap. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sobczyk stond buitenspel. Dumortier maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Carbonari rent richting de bal. Carbonari draait met de bal, schiet en ... Caçapava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skull Trooper - La Rosales 11:3

87e minuut.
Daar is Dumortier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumortier geeft een lange en hoge pass. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk schiet op doel. Kiermasz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skull Trooper 44%, La Rosales 56%.
Skull Trooper - La Rosales 11:3