Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parque Avellaneda pa AAJMFC
Normal Tactiek Poseidon
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 38.8
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Kroechen rent richting de bal. Kroechen passt de bal met de wreef. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. Pescetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:1

4e minuut.
Cendoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Cendoya geeft een hoge lob. Inworp. Banana met een snelle inworp. Matičić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Banana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kontus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontus met een sublieme pass. Týral rent richting de bal. Týral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:2

7e minuut.
Kroechen passt de bal zonder na te denken. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz passt de bal zonder na te denken. Týral rent richting de bal. Týral draait met de bal, schiet en ... Pescetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Banana is nu in balbezit. Banana geeft een hoge lob. Daar is Duluc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz schiet op doel. Pescetti bokst de bal weg.

19e minuut.
Kroechen heeft problemen om de bal te vangen. Racca bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai probeert naar een medespeler te passen. Týral is nu in balbezit. Týral schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
AL Awzai kopt de bal weg. Tırkaz is nu in balbezit. Týral rent richting de bal. Týral schiet op doel. Cendoya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:3

32e minuut.
Cendoya geeft een hoge lob. Varaschin speelt de bal door. Ciemny met een sublieme pass. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is AL Awzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Awzai passt de bal in één keer door. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Racca de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Latorre geeft de bal voor. AL Awzai kopt de bal weg. Tırkaz probeert de bal aan de voet te houden. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:4

39e minuut.
Tırkaz speelt de bal door. Latorre heeft problemen om de bal te vangen. Latorre passt de bal in één keer door. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:5

44e minuut.
Tırkaz kopt de bal weg. AL Awzai heeft problemen om de bal te vangen. Týral is nu in balbezit. Týral draait met de bal, schiet en ... Pescetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parque Avellaneda pa 86%, AAJMFC 14%.
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:6

46e minuut.
Latorre onderschept slim de pass. Latorre geeft een lange en hoge pass. Týral rent richting de bal. Týral draait met de bal, schiet en ... Malbec probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:7

48e minuut.
AL Awzai probeert naar een medespeler te passen. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral passt de bal in één keer door. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kontus rent richting de bal. Kontus met een sublieme pass. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz schiet op doel. Pescetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:8

62e minuut.
Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Malbec probeert de bal aan de voet te houden. Kontus speelt de bal door. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:9

63e minuut.
Duluc is nu in balbezit. Duluc speelt de bal door. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral haalt uit met een fantastische trap. Pescetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:10

67e minuut.
Banana kopt de bal weg. AL Awzai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tırkaz de bal. Týral rent richting de bal. Týral schiet op doel. Pescetti bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brito komt het veld opgelopen. Kuszniak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Aragoita bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana verovert de bal door een tackle van achteren. Banana geeft de bal voor. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Aragoita rent richting de bal. Aragoita met een sublieme pass. Týral heeft problemen om de bal te vangen. Týral haalt uit met een fantastische trap. Pescetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:11

75e minuut.
Hiu Fung komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kuszniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszniak geeft de bal voor. Týral is nu in balbezit. Týral haalt uit met een fantastische trap. Pescetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:12

77e minuut.
Klungelig pakt AL Awzai de bal. AL Awzai speelt de bal door. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Doeltrap. Bustamante komt het veld opgelopen. Nachtailer komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemny geeft een lange en hoge pass. Nachtailer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtailer schiet op doel. Pescetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parque Avellaneda pa 78%, AAJMFC 22%.
parque Avellaneda pa - AAJMFC 0:13