Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El resto fc Dep. Acantilados
Normal Tactiek b-2A
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 46
poor Schieten formidable
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Mollo de bal. Darthes is nu in balbezit. Conversi verovert de bal door een tackle van achteren. Corrochano bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrochano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ivánek is nu in balbezit. Ivánek geeft de bal voor. Klungelig pakt Fresia de bal. Corrochano is nu in balbezit. Raoul geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Raoul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darthes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivánek verovert de bal door een tackle van achteren. Ivánek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jasiejko geeft de bal voor. Corrochano kopt de bal weg. Conversi is nu in balbezit. Conversi schiet op doel. Di Palma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:1

12e minuut.
Conversi heeft problemen om de bal te vangen. Fresia bereikt de bal nog maar net als eerste. Conversi verovert de bal door een tackle van achteren. Corrochano is nu in balbezit. Corrochano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lubszczyk rent richting de bal. Lubszczyk speelt de bal door. Conversi is nu in balbezit. Conversi schiet op doel. Di Palma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:2

16e minuut.
Corrochano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresia met een sublieme pass. Conversi is nu in balbezit. Conversi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:3

19e minuut.
Zachwieja is nu in balbezit. Ivánek geeft een hoge lob. Corrochano bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrochano schiet op doel. Di Palma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:4

20e minuut.
Darthes speelt de bal door. Klungelig pakt Fresia de bal. Pessano is nu in balbezit. Corrochano onderschept slim de pass. Corrochano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:5

23e minuut.
Lubszczyk met een sublieme pass. Omelchuk probeert naar een medespeler te passen. Fresia heeft problemen om de bal te vangen. Conversi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conversi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Zachwieja kopt de bal weg. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul speelt de bal door. Corrochano heeft problemen om de bal te vangen. Corrochano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fresia kopt de bal weg. Corrochano is nu in balbezit. Pessano rent richting de bal. Corrochano verovert de bal door een tackle van achteren. Corrochano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Piazza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raoul met een snelle inworp. Ivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivánek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Caicco kopt de bal weg. Ivánek heeft problemen om de bal te vangen. Ivánek geeft de bal voor. Corrochano is nu in balbezit. Corrochano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fresia heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Piazza de bal. Darthes rent richting de bal. Ivánek verovert de bal door een tackle van achteren. Ivánek geeft een lange en hoge pass. Corrochano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zachwieja controleert de bal met de borst. Zachwieja passt de bal met de wreef. Ivánek rent richting de bal. Ivánek geeft een lange en hoge pass. Daar is Piazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Palma bokst de bal weg. Corrochano bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrochano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:6

40e minuut.
Piazza geeft de bal voor. Grimoldi probeert de bal aan de voet te houden. Ivánek rent richting de bal. Ivánek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rusculleda de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lubszczyk rent richting de bal. Lubszczyk passt de bal in één keer door. Corrochano rent richting de bal. Corrochano schiet op doel. Di Palma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:7

43e minuut.
Omelchuk geeft de bal voor. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra passt de bal met de wreef. Jasiejko geeft de bal voor. Corrochano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El resto fc 83%, Dep. Acantilados 17%.
El resto fc - Dep. Acantilados 0:8

48e minuut.
Ivánek rent richting de bal. Ivánek geeft een hoge lob. Piazza heeft problemen om de bal te vangen. Corrochano is nu in balbezit. Corrochano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lubszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubszczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fresia de bal. Conversi is nu in balbezit. Conversi draait met de bal, schiet en ... Di Palma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corrochano is nu in balbezit. Corrochano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:9

52e minuut.
Mollo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Darthes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corrochano rent richting de bal. Corrochano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Raoul passt de bal zonder na te denken. Darthes rent richting de bal. Ivánek verovert de bal door een tackle van achteren. Ivánek geeft een lange en hoge pass. Di Palma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sourou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raoul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivánek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ivánek geeft een lange en hoge pass. Rusculleda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Conversi is nu in balbezit. Conversi haalt uit met een fantastische trap. Di Palma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:10

63e minuut.
Mollo rent richting de bal. Mollo passt de bal in één keer door. Pessano is nu in balbezit. Conversi verovert de bal door een tackle van achteren. Conversi schiet op doel. Di Palma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Raoul rent richting de bal. Raoul geeft de bal voor. Conversi is nu in balbezit. Conversi haalt uit met een fantastische trap. Di Palma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lubszczyk is nu in balbezit. Lubszczyk passt de bal in één keer door. Conversi rent richting de bal. Conversi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:11

75e minuut.
Lubszczyk passt de bal met de wreef. Conversi is nu in balbezit. Conversi passt de bal in één keer door. Corrochano is nu in balbezit. Corrochano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Omelchuk geeft de bal voor. Piazza heeft problemen om de bal te vangen. Corrochano bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrochano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Corrochano is nu in balbezit. Corrochano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:12

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Lubszczyk de bal onder controle te krijgen. Ivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivánek passt de bal met de wreef. Corrochano rent richting de bal. Corrochano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El resto fc - Dep. Acantilados 0:13

87e minuut.
Ivánek kopt de bal weg. Raoul speelt de bal door. Corrochano is nu in balbezit. Corrochano draait met de bal, schiet en ... Di Palma probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Di Palma niet meer kan verder spelen. Chebar komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lubszczyk passt de bal in één keer door. Zachwieja rent richting de bal. Zachwieja geeft een hoge lob. Conversi geeft een lange en hoge pass. Corrochano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El resto fc 86%, Dep. Acantilados 14%.
El resto fc - Dep. Acantilados 0:13